Glasajte za Lorenu!

Kad ljubav preraste u posao

Lorena Derežanin (Foto: Maya Sertić, Goran Kovačević, Petronije Tasić, Ino Zeljak)

Ljubiteljica egzotičnih sportova Lorena Derežanin jedina je i trenutno vodeća hrvatska predstavnica na međunarodnom ronilačkom natječaju "The Best Dive in the World". Treće izdanje natječaja kojeg organizira Blue Season Bali resort, Lorenu bi mogao plasirati među 8 najboljih natjecatelja koji će imati priliku roniti na nekim od najegzotičnijih pozicija na Baliju te postati certificirani PADI-jev instruktor.

Lorena kaže da je postala ljubiteljica sportova još u najranijoj dobi kada je kao klinka sanjala o poslu Dr. Dolittla i ronila s tatom na ljetovanju. A danas njen kratki promotivni video, koji je bio preduvjet za sudjelovanjem u natječaju, obišao je svijet i izaziva simpatije mnogih.

Naime, natjecatelji su za zadatak imali smisliti kratki video unutar kojeg će predstaviti sebe i pokazati svijetu zbog čega baš on ili ona zaslužuju provesti 8 tjedana na Baliu.  Najvjernija podrška koja je pomogla našoj Loreni u izradi veselog video uratka su njeni prijatelji i obitelj, a svatko od vas je može podržati svojim glasovima. Za Lorenu, koja je trenutno na prvom mjestu,  možete glasati do 31. listopada na ovome linku: http://contest.bestdivejob.com/entry/7594506

Odluku o tome tko će boraviti na Bali-u i postati certificirani PAD-jev instruktor, donijet će petero sudaca koji su svi redom certificirani PADI instruktori te imaju zadaću kroz narednih nekoliko mjeseci temeljito proučiti kampanje natjecatelja na društvenim mrežama i odlučiti kojih osam sretnika putuje iduće godine na Bali kako bi sudjelovali u 8-tjednoj obuci za dive master-a te se borili za glavnu nagradu.

Magistrica eksperimentalne biologije, koja trenutno radi u Institutu za istraživanje i razvoj održivih ekosustava – IRES, svoju prvu CMAS ronilačku dozvolu dobila je 2010. godine u ronilačkom klubu Geronimo. ˝Ako pobijedim na natjecanju onda odlazim na neko vrijeme u toplije krajeve,  ronim na nekim od najboljih ronilačkih destinacija na svijetu, radim s krasnim ljudima i uživam!˝

Za Lorenu možete glasati na ovome linku: http://contest.bestdivejob.com/entry/7594506  te je možete pratiti i na njenoj Facebook stranici i tako joj pomoći da ostvari svoj morski san!

http://www.facebook.com/pages/Lorena-for-The-Best-Dive-Job-in-the-World/531751193637743

Četvrtak, 30.10.2014.