Izdvajamo 16 najzanimljivijih poslovnih prilika sa portala Oglasnik.hr

Izdvajamo 16 najzanimljivijih poslovnih prilika sa portala Oglasnik.hr

Od tarot savjetnika do sales managera, izdvajamo za vas 16 zanimljivih poslovnih prilika sa Oglasnik.hr-a koje ne želite propustiti.

"Proces mont d.o.o." traži montere liftova i pomoćne monter liftova (m/ž) za stalni radni odnos. Minimalna potrebna edukacija je srednja strukovna škola. Radovi se pretežito izvode u Hrvatskoj, a i povremeno u EU. Više informacija na linku.

Najveći ovlašteni Google partner u regiji, "Virtualno 360", traži sales managera (m/ž) za promociju Google-ovih usluga virtualnih šetnji pravnim osobama. Pridruži se timu na extra uzbudljivom google projektu. Mogućnost nastavka karijere u okruženju maldih poduzetnika koji nude puno podrške i uspjeha! Pogledaj ostale uvjete i beneficije na linku.

U Dubravi, Zagrebu, pečenjarnica "Kastel" traži dostavljača (m/ž) na motoru (ili autu u slućaju kiše) za stalni radni odnos. Opširnije na linku.

Vozač (m/ž) ste C + E kategorije? Ako je odgovor da, "Murtar resort d.o.o." traži baš vas za međunarodni transport. Pronađite kontakt na linku.

Poduzeće s preko 180 zaposlenih u Beču, "FM-Installations GmbH", traži zavarivače (m/ž) u svrhu pojačanja svog montažnog tima, pretežno angažirnog na velikim gradilištima i industrijskim postrojenjima. Više na linku.

"FM-Installations GmbH" također traži limara za ventilacije (m/ž). Uvjet je dugogodišnje kontinuirano profesionalno iskustvo kao limar za ventilacije, poznavanje materijala i samostalni rad. Prijavite se na linku.

Naposljetku, "FM-Installations GmbH" traži instalatere za plinske, vodovodne i instalacije centralog grijanja (m/ž). Zarada zavisi o kvalifikacijama i interview-u. Pronađite više podataka o oglasu na linku.

Jedva čekate petak za riblji ručak? Onda je posao prodavača (m/ž) u ribarnici za vas. Zaista, postoji li posao s većim Zagrebačkim štihom od posla na tržnici? Radno iskustvo je potrebno za prijavu. Opširnije na linku.

Nail Spa Salon "Balneum" traži pedikera (m/ž) za rad u samom centru Zagreba (Britanski trg) sa sljedećim kompetencijama:
- znanje medicinske pedikure
- primjena trajnog laka i gela
Za više podataka pogledajte link.

Stalni radni odnos s probnim radom od 3 mjeseca, stimulativna i redovna primanja, službeni automobil te mogućnost usavršavanja se nudi rukovoditelju gradilišta - strojarske instalacije u graditeljstvu (m/ž) u firmi "M.P. PEMONT d.o.o." u Zagrebu. Prijave su otvorene na linku.

"M.P. PEMONT d.o.o." također traži montere instalacija vodovoda i centralnog grijanja (m/ž) za stalni radni odnos. Firma nudi stimulativna primanja te mogućnost napredovanja. Sve prijave na linku.

Instalater podnog grijanja (m/ž) je tražen u Njemačkoj, Münchenu. "FB-mont d.o.o " nudi satnicu od 17 eura, smještaj i prijevoz. Pronađite više informacija na linku.

U potražnji je komercijalist za prodaju rezervnih dijelova LKW/PKW programa i opreme u Zagrebu. Prijave isključivo s iskustvom, osnovnim znanjem engleskog/njemačkog jezika te poznavanjem rada na računalu i MS Office-u. Pronađite kontakt na linku.

Poznati Zagrebački lanac pekarna "KLARA d.d." traži administratora u službi prodaje - odjel poslovnih podataka (m/ž). Posao obuhvaća zaprimanje dokumentacije i unos podataka u operativni sustav, dnevno knjiženje povrata te pripremu dokumentacije za odlaganje u arhivu. Mjesto rada je Zagreb, Utinjska ulica 48. Više na linku.

Traže se odgovorni i savjesni djelatnici za rad na tarot liniji (m/ž). Radi se od kuće, putem mobilnog telefona. Potrebna je želja za radom u ovom području te osoba treba biti komunikativna i znati se služiti tarot tehnikama kao što su karte ili poznavati druge alternativne tehnike. Pronađite poslodavca na linku.

"Graditeljstvo Jolić d.o.o." treba poslovođu / inžinjera (m/ž) u Zagrebu. Nudi se ugovor na neodređeno uz probni rok od 30 dana te redovita i sigurna primanja. Jedan od uvjeta je položen stručni ispit za voditelja gradilišta. Kontakt i podatci na linku.

Ako kojim slučajem niste našli posao koji vas zanima, definitivno pogledajte ostalu ponudu poslova na Oglasnik.hr. Također za sve ostale oglase nas zapratite našu Facebook i Instagram stranicu za sve vrste oglasa od auta do sportske opreme i kućnih ljubimaca. Želimo vam puno uspjeha u budućem poslovanju!

 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 21.12.2021. / Oglasnik.hr