Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 28.02.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Znanstvenik - područje translacijskih istraživanja (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
28.02.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, u početku kao dio Pliva Istraživačkog Instituta, a zatim kao centar izvrsnosti multinacionalne kompanije GlaxoSmithKline. Kompanija je od 2010. u sastavu Galapagos Grupe, u početku kao dio internog istraživanja i razvoja, a početkom 2013., pod imenom Fidelta, izlazi na svjetsko tržište pružanja usluga u području istraživanja novih lijekova.

Više informacija o Galapagosu i Fidelti možete pronaći na www.glpg.com i www.fidelta.eu

Fidelta oglašava slobodno radno mjesto:

ZNANSTVENIK – PODRUČJE TRANSLACIJSKIH ISTRAŽIVANJA (m/ž)

(jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme s mjestom rada u Zagrebu)

Suvremena istraživanja u procesu otkrića i razvoja novih lijekova uvelike se baziraju na translacijskoj medicini gdje se povezuju znanja i iskustva stečena u kliničkom radu s najsuvremenijim pretkliničkim istraživanjima (tzv. bed to bench - bench to bed filozofija). Cilj je pronaći i potvrditi pouzdane biljege bolesti i potencijalne mete lijekova, te povećati relevantnost i prediktivnost pretkliničkih istraživanja.

Fidelta povećava opseg svojih aktivnosti u tom području te tražimo znanstvenika koji bi sudjelovao u daljnjem razvoju ove vrste istraživanja kroz organizaciju i koordinaciju translacijskih studija. Posao uključuje kreiranje i pripremu dokumentacije potrebne za pokretanje studije, suradnju s kliničkim jedinicama, koordinaciju i praćenje napretka studija, analizu i prezentiranje dobivenih rezultata.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Za uspješno obavljanje navedenih poslova potrebno je imati završen medicinski fakultet, poželjan je doktorat znanosti i iskustvo na sličnim poslovima. Neophodno je izvrsno znanje engleskog jezika, razvijene interpersonalne, komunikacijske i prezentacijske vještine.

Ukoliko želite raditi u izazovnom i dinamičnom području istraživanja novih lijekova, na razvoju i implementaciji modernih istraživačkih tehnika i surađivati s vrhunskim znanstvenicima, te udovoljavate navedenim uvjetima, pridružite se našem timu.

Svoju ponudu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku dostavite nam do 28.02.2015. na e-mail adresu [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski