Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.01.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Zamjenik glavnog direktora (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bruxelles
Rok prijave:
15.01.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Glavna uprava za mobilnost i promet, Bruxelles
COM/2015/10362

Glavna uprava za mobilnost i promet (GU MOVE) zadužena je za razvoj prometnih politika Europske unije. Njezina je zadaća osigurati učinkovitu i održivu mobilnost unutar jedinstvenog europskog prometnog prostora i time služiti europskim građanima i gospodarstvu, uz istodobno promicanje politike zaštite okoliša i konkurentnosti. Europska komisija namjerava imenovati zamjenika glavnog direktora koji je prvenstveno odgovoran za koordinaciju aktivnosti uprave „Europska mreža za mobilnost” (MOVE.B) i „Izvršne agencije za inovacije i mreže”.

Vaše odgovornosti:
• Pružiti potporu glavnom direktoru u izradi strategija, koncepata, postupaka i/ili politika;
• Pomagati glavnom direktoru u vođenju Glavne uprave i upravljanju njome te u nadzoru i pružanju smjernica direktorima i načelnicima odjela;
• Surađivati s drugim službama Komisije u pogledu prometnih pitanja kao i zastupati povjerenika/glavnog direktora na sastancima i događanjima.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vaše vještine:
• Vrlo dobro razumijevanje složenog političkog okruženja i europske prometne politike te sposobnost stvaranja jasne strateške vizije u pogledu aktivnosti • Glavne uprave za mobilnost i promet (GU MOVE);
• Solidno iskustvo u upravljanju velikim timovima i proračunima te u upravljanju promjenama;
• Solidne analitičke vještine, pregovaračke vještine dokazane u pregovorima s visoke pozicije te izvrsne vještine komuniciranja.

Europska komisija promiče jednake mogućnosti. S obzirom na nisku zastupljenost žena na rukovoditeljskim položajima, Komisija bi posebno željela zaprimiti prijave kandidatkinja.

Detaljan oglas za slobodno radno mjesto i kriterije prihvatljivosti i odabira možete pronaći u Službenom listu C402A od 4.12.2015.

Kandidati se moraju prijaviti internetom na web-mjestu: https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/CV_Encadext/index.cfm?fuseaction=premierAcces

Rok za prijavu je 15. siječnja 2016. u 12 sati (podne) prema briselskom vremenu.