Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.03.2012. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Web programer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
25.03.2012.

O poslu

Opis radnog mjesta:
«Genero Motors grupacija» je jedan od lidera u segmentu lakih vozila na području Hrvatske. Generalni smo zastupnici za razne marke vozila i dodatnu opremu (PEUGEOT, TGB, ACCESS, ZEUS). Vrhunska organizacija, kreativan marketing, individualan pristup inovativnim riješenjima, neki su od argumenata s kojima iz dana u dan dokazujemo visoku kvalitetu. Ako ste puni ideja, cijenite pravi timski duh a volite unositi sopstvenu kreativnost, onda ste idealan kandidat za sljedeće radno mjesto.

Na tom radnom mjestu počinjete sa projektom WEB SHOP-a. Obvezno je znanje u implementaciji WEB SHOP-a, povezivanje baza podataka, poželjno je poznavanje Magento tehonologije web shop-a, a jako važno je poznavanje naplate putem web shop-a. Nadalje za vrijeme rada, odgovorni ste za grafički dizajn tj. osmišljavanje vizualnih identiteta i kreativnih riješenja za potrebe kompanije (reklame, banneri, administracija i održavanje web stranice). To podrazumjeva napredno poznavanje programa Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe InDesign, CorelDraw i da imate napredno poznavanje aplikacije JOOMLA jer Vaš rad uključuje administraciju CMS stranica.

Kandidati koji imaju znanja i volje u izradi IPHONE i IPAD aplikacija, imaju mogućnost razvijanja svojih sposobnosti i participiranja u novom projektu osmišljavanja aplikacija za branšu vozila i ostalo! Prednost imaju kandidati koji mogu samostalno razvijati.

Ukoliko ispunite očekivanja, želja nam je zaposliti radnika na dulji period i za stalno radi interaktivne komunikacije sa virtualnom zajednicom. Vaš zadatak bi uključivao vođenje korporativnih profila u virtualnoj zajednici (Facebook, Twitter itd.), distribuciju sadržaja i praćenje komentara kroz društvene medije (forume, blogove), održavanje tagova i feedova, analizu ključnih riječi i fraza, praćenje link building kampanja itd. Zvuči Vam jako zanimljivo? Prednost dajemo ljudima jako uključenim u virtualni svijet.

Traženo radno iskustvo je minimalno 4 godine na poslovima programeriranja a visoka doza logike, produktivnosti, i napredne komunikacijske vještine su preduvjeti za ovakvu vrstu posla. Rad pod vremenskim pritiskom ne predstavlja Vam problem a uz to ste organizirana osoba i imate ostale vještine koje smo naveli, onda ste zasigurno kandidat kojeg ćemo rado pozvati na sasatanak kako bi Vas bolje upoznali.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebna znanja i kvalifikacije:
- napredno poznavanje programa Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe InDesign, CorelDraw
- napredno poznavanje aplikacije JOOMLA, poželjno i webshop-a (Magento)
- minimalno 4 godine relevantnog radnog iskustva
- VŠ ili VSS, SSS ekonomski smjer
- visoku razinu informatičke pismenosti (MS Office)
- komunikativnost i dobro razvijene komunikacijske vještine
- sposobnost utvrđivanju prioriteta te samostalnom radu
- dobro snalaženje u virtualnoj zajednici (Facebook, Twitter...)
- velika odlučnost i ubjedljivost

Potrebno znanje stranog jezika
Aktivno Engleski
Potrebna vozačka dozvola
A kategorija
Poznavanje rada na računalu
Vrlo napredno
Potrebno radno iskustvo
Min. 4 godine na sličnim poslovima
POSEBNE POGODNOSTI
Odgovarajućem kandidatu nudimo dinamičan posao, kojem se u slučaju postizanja visokih ciljeva nudi mogućnost stalong zaposlenja. Pored toga nudimo:

- rad u okruženju u kojem dolaze do izražaja Vaše sposobnosti
- mobitel
- službeno vozilo (skuter)


Ukoliko uživate u poslovnim odnosima sa ljudima, Vaše ciljeve i zadatke prihvaćate i riješavate natprosječnom voljom, rado radite u motiviranom timu, onda se veselimo Vašoj sveobuhvatnoj prijavi koja uključuje životopis i popis Vaših radova.

Vrsta posla
Rad na određeno 3 mjeseca sa mogućnošću stalnog zaposlenja

Plaća:
Redovna i nakon 3 mjeseca nadprosječna

KONTAKT PODACI
Kontakt osoba:
Jelena Bošnjak,
Admin
[email protected]

Vašu prijavu pošaljite pismeno putem emaila na email adresu. Kandidati koji nisu prošli u uži krug izbora neće biti obaviješteni zbog velikog broja prijava.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
napredno