Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.07.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj smjene skladišta (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, Sesvete
Rok prijave:
15.07.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na tržištu logistike pristupamo pružanjem cjelovite logističke usluge, 3PL logistikom ( third-party logistic ), uslugama skladištenja, skladišne manipulacije, dostave i distribucije robe kao i povratne logistike te međunarodnim transportom i otpremništvom. Pružamo individualna rješenja za klijenta, pratimo nove tehnologije i kontinuirano optimiziramo procese, a dodatna prednost su nam fleksibilnost i brzina reakcija, kao i iskusni logistički kadar. Zadovoljstvo zaposlenika i klijenata cilj je svih naših operativnih planova. Smatrate se predanom i dinamičnom osobom, voljni ste učiti i prihvatiti nove izazove? Vrijeme je da preskočite ograde, zaobiđete barijere i pridružite se najboljima na putu do uspjeha!

Voditelj smjene skladišta
O Mjesto rada: Zagreb-Žitnjak, Sesvete
O Početak rada: Prema dogovoru
O Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme, na određeno/neodređeno vrijeme
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
O Uvjeti: min SSS; minimalno 2 godine iskustva na poslovima vođenja skladišta regalno/pozicijskog tipa te će u daljnji proces selekcije biti pozvani isključivo kandidati koji zadovoljavaju ove uvjete
O Poželjno: Vozačka dozvola B kategorije, motiviranost i sistematiziranost, kao i pozitivan stav, dobro poznavanje rada u MS Office paketu, razumijevanje rada u WMS-u. Poznavanje procesa i organizacije distribucije. Odlične komunikativne vještine.
O Idealan kandidat svojim pristupom i radnim navikama uspješno izvršava radne zadatke i aktivno sudjeluje u svim procesima. Širi optimizam i pozitivnu energiju. Odgovoran je i iskren u radnoj sredini. Samopouzdan i dinamičan. Tolerantna osoba koja poštuje kolege. Stalno unapređuje svoja znanja.

O Nudimo Vam mogućnost napredovanja, kontinuiranog usavršavanja i praćenja Vašeg razvoja; rad sa stručnim i dinamičnim timom; zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava. Vašu proaktivnost prepoznajemo i nagrađujemo!

Još uvijek Vas zanima ovaj posao?
Svoju molbu i životopis pošaljite nam do 15.07.2015.g. POŠTOM na sljedeću adresu:
Integralog d.o.o., Koledovčina 1, 10000 Zagreb – „ZA NATJEČAJ“ i na mail adresu [email protected]

U daljnji proces selekcije u kojem ćemo testirati vaša znanja i sposobnosti pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete!
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine