Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.09.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši stručni referent u Odjelu za financije i računovodstvo (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
25.09.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju članka 13. Zakona o Pravosudnoj akademiji ("Narodne novine", broj 153/09, 127/10) i članka 2. stavka 2. Poslovnika o radu Upravnog vijeća, Upravno vijeće Pravosudne akademije raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za popunjavanje radnog mjesta
u Pravosudnoj akademiji

Viši stručni referent u Odjelu za financije i računovodstvo,
- 1 izvršitelj (m/ž) na neodređeno vrijeme uz probni rok od tri (3) mjeseca
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Stručni uvjeti:
- završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij ekonomske struke u trajanju od najmanje 3 godine
- najmanje 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima (poželjno na poslovima proračunskog računovodstva)
- položen državni stručni ispit
- poznavanje rada na računalu (word, excell)

Izrazi koji se za fizičke osobe u ovom natječaju koriste u muškom rodu su neutralni i odnose se na osobe muškog i ženskog spola.

Uz prijavu je potrebno priložiti:
- životopis
- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome)
-dokaz o odgovarajućem stručnom i radnom iskustvu (kandidati moraju dostaviti elektronički zapis ili potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu)
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice),
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kinje ne vodi kazneni postupak (uvjerenje ne starije od 3 mjeseca).

Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit uz uvjet da ga polože u roku od godine dana od dana sklapanja ugovora o radu.U prijavi na natječaj kandidati trebaju navesti osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa).

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju temeljem Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji i Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidati koji ostvaruju navedeno pravo dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu i potvrdom o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanom u vrijeme trajanja ovog natječaja, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.).

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu iz koje je vidljivo to pravo.

Rok za prijavu je do 25.09.2014. godine.

Prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se na adresu Pravosudna akademija, Zagreb, Ulica grada Vukovara 49/IV, s naznakom: »Natječaj za zapošljavanje-ne otvarati«. Kandidat koji će biti izabran u obvezi je prije sklapanja ugovora o radu dostaviti dokumentaciju o ispunjenju traženih uvjeta u izvorniku ili ovjerenoj preslici. U slučaju nepodnošenja ili nepravodobnoga podnošenja izvornika ili ovjerenih preslika isti će biti isključen (diskvalificiran). Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj. Takvoj osobi se nakon završetka natječaja dostavlja obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na javni natječaj. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni nakon završetka istog. Do donošenja odluke o izboru kandidata, natječaj se može poništiti.
Minimalna stručna sprema:
Viša škola
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
tri godine