Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.01.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

SOS mama (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Lekenik, Ladimirevci
Rok prijave:
15.01.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska dio je svjetske nevladine humanitarne organizacije SOS Kinderdorf International. Na području Hrvatske djeluje već 22 godine. Od osnivanja do danas u našim SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci brinemo za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Temelj rada organizacije SOS Dječje sela i odgojnog pristupa je obiteljski koncept sa SOS mamom kao stručno osposobljenom osobom za skrb o djeci s kojima živi u zajedničkom kućanstvu, brine o njima i njihovom razvoju i odrastanju.

SOS mama svojom brigom, ustrajnošću, nježnošću, odgovornošću i stručnim znanjem čini oslonac svakodnevnog djetetovog života. Odabir ovog poziva je životni izbor kojim SOS mame i postaju temeljem obitelji zajedno s povjerenom im djecom. Svojim osobinama i vještinama SOS mama nastoji djeci stvoriti osjećaj pripadnosti i ljubavi, te osigurati uvjete za bezbrižno i sretno djetinjstvo. SOS mama izazovan je poziv koji zahtjeva najviši stupanj odgovornosti.
Kandidati za SOS mame prolaze nekoliko selekcijskih postupaka, a izabrani kandidati u statusu pripravnice SOS mame prolaze edukaciju (3 mjeseca teoretski dio i 21 mjesec praktični dio).

Volite djecu i željeli biste djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi stvoriti stalan i siguran dom. Spremni ste svoje znanje i kreativnost odgovorno i profesionalno posvetiti odgoju djece, a zadovoljavate slijedeće uvjete:

• Spremni ste živjeti i raditi u jednom od SOS Dječjih sela, voditi vlastito kućanstvo i brigu o djeci
• Imate najmanje srednju stručnu spremu (SSS)
• Emocionalno ste stabilni
• Tolerantni ste i pouzdani
• Spremni ste na kontinuirano učenje i usavršavanje na području odgoja djece
• Prihvaćate različitosti i spremni ste na timski rad
• I više od svega motivirani za rad s djecom
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Kao dodatne informacije na Internet stranici www.sos-dsh.hr pod karticom Ljudski potencijali za Vas smo pripremili brošuru ''U sigurnim rukama - uloga SOS mame''. Pogledajte ju i saznajte više o pozivu SOS mame!

Prijavite se i postanite SOS mama.

Rok za podnošenje prijava je 15.siječanj 2015.
Za prijavu na natječaj pošaljite prijavu (životopis i pismo motivacije) elektroničkom poštom na [email protected] s naznakom ''Za natječaj - SOS mama''
ili
poštom, u slućaju da ne koristite elektroničku poštu, na adresu: SOS Dječje selo Hrvatska, ''Za natječaj – SOS mama'', Zavrtnica 5/III kat, 10000 Zagreb

Veselimo se Vašoj prijavi, te se iskreno nadamo da ćemo shodno Vašem životopisu i motivacijskom pismu u Vama prepoznati potencijalnu kandidatkinju za SOS mamu (m/ž).