Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.05.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
25.05.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
IDK Kleinjohann GmbH & Co. KG - Projektant konstrukcija za konstruktivni inženjering s naglaskom na područje visokogradnje. IDK Kleinjohann GmbH je privatna tvrtka sa sjedištem u Kölnu i uredima u Berlinu i Dusseldorfu, te trenutno zapošljava 60 djelatnika. Od 1963 je obrađeno i realizirano više od 3.000 projekata svih veličina.

Za pojačanje našeg njemačkog tima, u Zagrebu za ured koji je u fazi osnivanja, tražimo u kratkom roku više iskusnih i motiviranih

Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž).

Nudimo Vam izazovan, raznolik i odgovoran rad u inovativnoj tvrtki na području projektiranja konstrukcija u visokogradnji. Mjesto rada je Zagreb, ali nam je izuzetno bitna međusobna razmjena i uska suradnja s našim ostalim uredima u Njemačkoj.

Vaše odgovornosti
Kao Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž) ojačati ćete naš tim u provedbi zahtjevnih građevinskih projekata, te kao Projektant konstrukcija biti ćete odgovorni za statičke proračune i statičko idejno planiranje armiranobetonskih i / ili čelićnih konstrukcija u visokogradnji. Vi ćete uz pomoć zainteresiranih strana dijalogom razvijati koncepte od idejnog pa sve do izvedbenog projekta. Podržavati ćete sudionike Vašim stručnim ekspertizama i savjetodavnim uslugama, te Vašim interdisciplinarnim, inovativnim konceptima. Bilo poslovni ili stambeni objekti, javni ili objekti od posebnog interesa, Vaš raspon znanja primjenivati ćete za projektiranje novih građevinskih objekata, kao i za rekonstrukciju / saniranje postojećih.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vaš profil
Na temelju Vašeg uspješno završenog studija građevinarstva ili usporedivi kvalifikacijski stupanj znanja, raspolažete s najmanje 5 godina radnog iskustva na projektima visokogradnje s naglaskom na armiranobetonsku konstrukciju. Poželjno je da imate znanje njemačkog jezika, engleski jezik u govoru i pismu je preduvjet. U idealnom slučaju, već raspolažete iskustvom upravljanja projektima, te Vašim Know-how, kao i Vašim ciljno orijentiranim i odgovornim radom ćete nadopunjavati mrežu naših stručnjaka tvrtke. Poznavanje programa Sofistik (statika) i Revit ili Allplan (konstrukcija) su poželjni.

Očekujemo motiviranu i zainteresiranu osobu, koja se odlikuje svojom odgovornošću i timskim radom. Koristite li jedan interdisciplinarni pristup razmišljanja, posvećena ste i ambiciozna osoba, te Vas nije strah inovacija? Želite li aktivno sudjelovati u oblikovanju zanimljivih projekata i krenuti novim smjerom u projektiranju konstrukcija? Onda se radujemo upoznavanju. Po potrebi, postoji mogućnost nastavka Vaše karijere u Njemačkoj. Također ćemo Vam predočiti zanimljive perspektive za budućnost.

Jesmo li Vas zainteresirali? Veselimo se Vašem osobnom kontaktu, koji ćemo, naravno, strogo povjerljivo tretirati. Molimo Vas, pošaljite nam Vaš životopis na njemackom ili engleskom jeziku sa željenom plaćom na e-mail [email protected].
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Potrebno radno iskustvo:
pet godina