Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.04.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prodajno - tehnički savjetnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
30.04.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Naš klijent, Filli Stahl, vodeći je hrvatski dobavljač proizvoda za metalne krovove, fasade i izolacijske sustave ravnih krovova. Prodajom svjetski poznatih brendova iz područja graditeljstva, pruža cjelovitu uslugu vrhunske kvalitete. Za svoj tim traži osobu za poziciju:

Prodajno-tehnički savjetnik (m/ž)

Biti ćete odgovorni za prodaju prvenstveno asortimana njemačkog proizvođača krovnih sustava Bauder te popratnog materijala kao što su trapezni limovi, termo paneli i mineralna vuna. Vaš zadatak je preuzeti kupce na području središnje Hrvatske te aktivno raditi na akviziciji novih. Kupci na koje ćete biti usmjereni su limari, hidroizolateri, generalni izvođači građevinskih radova te trgovci građevinskim materijalom. Također ćete posjećivati arhitekte i projektante.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Od Vas očekujemo srednje, više ili visoko obrazovanje tehničkog usmjerenja, a nužno je i poznavanje njemačkog ili engleskog jezika. Posao uključuje intenzivan rad na terenu te je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije uvjet. Uz tehničko znanje o građevini potrebno je imati i iskustvo u prodaji kako biste mogli samostalno planirati posjete kupcima.

Službeni automobil imat ćete na korištenje i u privatne svrhe, a rezultati Vašeg rada odrazit će se u varijabilnom dijelu primanja. Ukoliko Vas privlači prodajna pozicija u građevinskom sektoru gdje ćete moći samostalno planirati svoj rad, pošaljite nam svoj životopis na:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: [email protected]
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B