Lindström je jedna od vodećih europskih tvrtki za pružanje usluga najma radne odjeće i otirača s više od 165 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Partner smo globalnim tvrtkama koje posluju u Europi i Aziji primarno u segmentu prehrambene i HoReCa industrije, maloprodaje, farmaceutske te metalno prerađivačke industrije. Nudimo sveobuhvatnu uslugu najma te kroz troškovno učinkovit i ekološki način brinemo o potrebama naših kupaca. Poslujemo na 24 tržišta Europe i Azije a s obzirom na strategiju rasta i povećanja tržišnog udjela želimo proširiti tim u Hrvatskoj s osobom za radno mjesto:


Prodajni predstavnik B2B (m/ž)Vi ste energična i probitačna osoba s dokazanim iskustvom u prodaji, poželjno u području usluga i znanjem rada na računalu. Uspješni ste u pridobivanju povjerenja kupaca i razvoju odnosa, dok odbijanje nećete utjecati na Vašu upornost.

Ključne odgovornosti:
  • samostalno planiranje prodajnih aktivnosti i identificiranje potencijalnih kupaca
  • kvalitetna prezentacija usluga
  • utvrđivanje potreba kupaca
  • priprema ponuda, ugovora i vođenje kompletne brige o kupcu
  • priprema izvješća
Želite li postati dio međunarodne kompanije koja cijeni i vrednuje angažirane zaposlenike, javite se i mi ćemo Vam ponuditi osnovnu plaću značajno veću od prosječne u kategoriji, mjesečni bonus, stalni radni odnos i službeni automobil.

Prepoznajete se? Rado ćemo Vas upoznati! Pošaljite svoj životopis i prijavu s punim povjerenjem našem savjetniku u području ljudskih potencijala na slijedeću adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare