Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.03.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Povljana, Pag
Rok prijave:
05.03.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Kuhar pomoćni. Samostalna priprema doručka (švedski stol) za goste hotela. Asistencija glavnom kuharu u pripremi jela našeg a la cart restauranta te polupansiona. Pravilna obrada, priprema, skladištenje i korištenje namirnica. Briga oko poštivanju normativa i standarda kvalitete jela. Briga o higijeni prostora i HACCP standardima.
Posebne pogodnosti:
Mi smo mali obiteljski pansion s četiri zvjezdice koji od ljeta 2006. godine posluje u mjestu Povljana na otoku Pagu. Objekt se nalazi na atraktivnoj lokaciji na samoj plaži te svojim gostima nudi smještaj u sobama raznih kategorija Gostima je, između ostalog, na raspolaganju à la carte restoran u kojem se priprema ukusna hrana mediteranske,kontinentalne i internacionalne kuhinje. Nudimo fer i korektan odnos, ugodnu radnu atmosferu te smještaj za sezonski rad.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vi ste kvalificirani kuhar, mlađe životne dobi, voljan stjecanja novih znanja te usavršavanja. Odgovornna ste i pouzdana osoba spremna na samostalno obavljanje dijela posla u kuhinji restauranta hotela odnosno pripreme hrane uz vođenje glavnog kuhara. Poželjno je da imate nešto radnog iskustva.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina