Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.09.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti.

S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo odgovorne i sistematične osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri na radnom mjestu:

Glavni revizor/ specijalist u Unutarnjoj reviziji za interne kvantitativne modele za mjerenje rizika (mjesto rada Zagreb)

Radno mjesto obuhvaća provedbu revizija temeljem analiza baza podataka i programa za razvoj internih kvantitativnih modela za mjerenje rizika u Banci, davanje preporuka za unapređenje procesa upravljanja rizicima i pisanje revizorskih izvješća.

Tražena specifična znanja kandidata:
  • napredno poznavanje kreditnih procesa i razumijevanje rizika i kontrola u kreditnom procesu (odobravanje i naplata kredita, upravljanje instrumentima osiguranja)
  • poznavanje metodologije i radno iskustvo modeliranja parametara za napredno mjerenje kreditnog rizika (PD, LGD, EAD)
  • poznavanje metodologije i radno iskustvo vezano za regulatorno izvješćivanje, likvidnosni rizik, MSFI 9 Financijski instrumenti, postupak procjene adekvatnosti internog kapitala
Formalni uvjeti koje svi kandidati moraju zadovoljavati su sljedeći:
  • VSS (matematičko ili informatičko usmjerenje),
  • minimalno 3 godine relevantnog radnog iskustva u reviziji i stručni certifikati na području revizije (CIA) ili iskustvo u nekoj međunarodnoj bankovnoj instituciji
  • poznavanje metodologije analize podataka, primjene kvantitativnih metoda i modeliranja i sklonost radu s podacima radi korištenja rezultata kvantitativnih analiza
  • iskustvo rada s bazama podataka u SAS alatu
  • napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • visoko razvijene komunikacijske vještine (usmeno i pisano)
  • proaktivnost, organiziranost, sistematičnost
Što nudimo:

Privredna banka Zagreb d.d. svojim djelatnicima nudi priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Djelatnici Informacijske i komunikacijske tehnologije PBZ-a osim pohađanja stručnih tečajeva i tečajeva stranih jezika, sudionici su IT konferencija na kojima se stručno usavršavaju. Zaposlenicima su dostupne brojne in-house, kao i raznolike eksterne edukacije, a o karijeri u PBZ grupi više možete pročitati i na našim korporativnim stranicama (http://www.pbz.hr/hr/posao-karijera-0).
Kako se prijaviti?

Uz životopis i popunjen ‘Prijavni upitnik PBZ’ koji se u elektronskom obliku nalazi na korporativnim stranicama Banke (www.pbz.hr) svoj interes za otvoreno radno mjesto iskažite najkasnije do 23. rujna 2016. isključivo putem Brze prijave.

Posjetite nas na

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare