Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.01.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor marketinga (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
18.01.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
AGROKOR - PARTNER ZA USPJEHE

Agrokor koncern najveća je hrvatska privatna i jedna od najuspješnijih regionalnih kompanija. Dinamičnost, fleksibilnost i spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućuju da budemo regionalni lider u prehrambenoj industriji i trgovinskom poslovanju. Naša vrata otvorena su odgovornim osobama usmjerenim ostvarenju ciljeva i postizanju najboljih rezultata.

Članice Poslovne Grupe Hrana i Grupe Maloprodaja u sastavu Agrokor koncerna, svoj tim žele ojačati novim članovima na poziciji:

• Direktor marketinga (m/ž)
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti: VSS/diplomski studij, minimalno sedam godina radnog iskustva u području marketinga FMCG-a i trgovine, od toga minimalno tri godine na rukovodećim pozicijama.

Od kandidata očekujemo: spremnost na kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, izražene organizacijske sposobnosti i razvijene komunikacijske vještine, poznavanje MS Office programa, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, vozačku dozvolu B kategorije.

Vaše ponude sa životopisima pošaljite najkasnije do 19.01.2015. na adresu: AGROKOR d.d., Trg D. Petrovića 3, 10000 Zagreb, Ljudski resursi ili putem Brze prijave.
Minimalna stručna sprema:
Viša škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
tri godine