Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.10.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Account Executive (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
04.10.2015.

O poslu

Opis radnog mjesta:
KOFEIN VREBA NOVU ŽRTVU!

Može bez mlijeka, može i bez šećera, ali bez Kofeina to
jednostavno nije to.
Zato se zakačite na Kofein i postanite naš:

Account Executive (m/ž)
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Čekaju vas krv (ako ste trapavi i lako se ozljeđujete), znoj (ako dolazite biciklom) i suze (ako vas vrhunska kreativna rješenja dovode do ganuća).

Od vas se očekuje volja za radom i učenjem, snalažljivost, komunikativnost, organiziranost, proaktivnost (kad treba) i pokornost (u svim ostalim situacijama), dobra volja da copywriteru prošetate psa kad se njemu ne da, poznavanje rada na računalnu, verziranost u akauntskom hrvatskom („Ovo mi treba ASAP, preza je TBD, time sheet je must, apdejtat cu te čim skenslam event, i ja tebe lajkam!“), održavanje dobrih odnosa s klijentima i kolegama, ali i spremnost da postanete bitch kad je vrijeme za važan pitch.

Sastanci, strategije, analize, tržište, konkurencija, troškovnici, briefovi, so exciting!

Superkul je ako imate nekog iskustva. Engleski se podrazumijeva. Daj Bože da znate išta o kreativno-marketinško-grafičko-produkcijskim procesima i standardima (pa ćete i nama objasniti).
S naše strane, nudimo vam ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz uvjet probnog roka od 3 mjeseca, primjerena primanja te mogućnost osobnog i profesionalnog napretka. Ako vam je to okej, a najbolje da nije, pošaljite nam svoj životopis i portfolio u jednom PDF dokumentu do 4. listopada putem linka za prijavu.

Superkul je ako imate nekog iskustva. Engleski se podrazumijeva. Daj Bože da znate išta o kreativno-marketinško-graficko-produkcijskim procesima i standardima (pa ćete i nama objasniti). S naše strane, nudimo vam ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz uvjet probnog roka od 3 mjeseca, primjerena primanja te mogućnost osobnog i profesionalnog napretka. Ako vam je to okej, a najbolje da nije, pošaljite nam svoj životopis i portfolio u jednom PDF dokumentu do 4. listopada putem linka za prijavu.
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
napredno