Omega Software d.o.o.

Omega Software d.o.o.

Oreškovićeva 25, 10010 Zagreb

01 6659 780 / centrala

01 6659 781

info@omega-software.hr

www.omega-software.hr

Ukratko

Omega software je osnovana 2001. godine.  Od tada pa do danas kontinuiranim rastom i razvojem u područjima savjetovanja i usluga putem svojih rješenja za upravljanje poslovanjem smo postigli zavidne rezultate na tržištu kako u Hrvatskoj  tako i u cijeloj regiji.

Naš rast i prisutnost na tržištu potvrđuju i brojna priznanja. Između ostalih 2008. godine smo dobili status Gazele – priznanje za izniman rast od skoro 40%  u odnosu na protekle godine.

Prihodi / Broj zaposlenika

Naša misija je pomoći složenim organizacijama poslovnim IT rješenjima i stručnim savjetovanjem. Kroz informatizaciju poslovanja povećavamo poslovnu uspješnost naših klijenata, omogućujemo efikasnije i profitabilnije poslovanje te unaprjeđujemo poslovne procese.

S našim klijentima i partnerima gradimo odnos trajnog povjerenja i partnerstva, te razmjenom znanja, ideja i rješenja stvaramo nove vrijednosti. Najvažnija vrijednost nam je izgradnja tima koji pronalazi motivaciju i zadovoljstvo u stvaranju kvalitete, rezultata i inovacija.

Naše kompetencije i ekspertiza

Omega software zapošljava 32 visokokvalificirana stručnjaka koji svojim specifičnim znanjima i kontinuiranim usavršavanjem izrađuju cjelovita rješenja za podršku poslovanju našim klijentima.

Ključ našeg uspjeha leži u činjenici da svoje poslovanje baziramo na ulaganju u znanje naših zaposlenika kao i u razvoj tehnologija sukladno najnovijim trendovima na tržištu. Kvaliteta tima očituje se u činjenici da osim konkretnih strukovnih znanja i kompetencija, naši konzultanti posjeduju bogato iskustvo i poslovnu ekspertizu razumijevanja poslovanja i realizacije poslovnih procesa različitih djelatnosti ključnih za kvalitetu izlaznih rezultata i razinu usluge koje naši klijenti očekuju. Između ostaloga naši konzultanti posjeduju ekspertna znanja iz područja financija, računovodstva, prodaje, telekomunikacija, proizvodnje, usluga koja u kombinaciji s najnovijim razvojnim tehnologijama na kojima se zasnivaju sva naša rješenja u suradnji s našim klijentima kroje specifična rješenja za optimizaciju poslovanja.

U prilog ekspertizi naših konzultanata svjedoče i brojni certifikati i priznanja relevantnih kuća (Microsoft, RRiF, IPMA) koji jamče kvalitetu naše usluge baziranu na najnovijim svjetskim trendovima u metodologijama rada i pristupu implementaciji složenih IT rješenja.

Što radimo?

Okosnica našeg poslovanja je razvoj i implementacija složenih IT rješenja kao podrška poslovanju nekog poduzeća. Rješenja koja razvijamo prema specifičnim potrebama korisnika se baziraju na našim osnovnim platformama te specifičnim nadogradnjama kojima obuhvaćamo sve ostale poslovne procese ovisno o potrebama korisnika te na taj način stvaramo jedno cjelovito rješenje koje u potpunosti prati rad poduzeća i osigurava potpuni nadzor nad svim segmentima poslovanja.

Jedan od glavnih razloga našeg kontinuiranog uspjeha na tržištu leži upravo u činjenici da pružamo široku paletu informatičkih rješenja i usluga.

Omega Software

Poslovno savjetovanje i usluge

OST_ToolboxPružamo usluge operativnog i strateškog savjetovanja vezanog za unaprjeđenje poslovanja i razvoj informacijskih sustava (IS). Iskustva i znanja stečena na strani prodavača/isporučitelja/implementatora koristimo kako bi pomogli našim partnerima/klijentima da optimalno osmisle svoj strateški plan razvoja IT sustava, te kvalitetno i efikasno provedu projekte proizašle iz tog plana.

Kroz naš rad pružamo usluge:

 • Upravljanje projektima
 • Analiza i modeliranje poslovnih procesa (BPM – Business Process Modelling)
 • (Re)inženjering i optimizacija poslovnih procesa
 • Izrada strategije i planova za neprekidnost poslovanja (BCM - Business Continuity Management)
 • Nadzor i osiguranje kvalitete projekata (ISO 9001:2002)
 • Izrada IS strategije
 • Organizacija i upravljanje informatikom (ITIL, COBIT)
 • Odabir arhitekture i dizajna novog rješenja
 • Podrška prilikom definiranja korisničkih zahtjeva i izrade natječajne dokumentacije
 • Analiza ponuda i pomoć prilikom odabira izvođača i dobavljača
 • Podrška pri ugovaranju isporuka robe i usluga
 • Poslovno savjetovanje
 • Tehnološko savjetovanje u vezi specifičnih produkata

Imperios (Enterprise Resource Planning)

ImperiosImperios je ERP rješenje za upravljanje i kontrolu poslovanja svih ključnih resursa poduzeća koje će povezati poslovne funkcije računovodstva, financija, nabave, prodaje, skladišta, servisa i ljudskih resursa u cjelinu u kojoj su sve operacije trenutačno vidljive, a izvještaji i analize ključnih pokazatelja poslovanja uvijek u potpunosti ažurni.

Namijenjen prvenstveno srednjim i većim tvrtkama, Imperios je rezultat višegodišnjeg razvoja i stečenog iskustva koji pruža infrastrukturu za podršku, praćenje i upravljanje poslovanjem. Trenutno Imperios koristi 38 klijenata u privatnom i javnom sektoru, u 6 država što je u ukupnom zbroju više od 1000 zadovoljnih korisnika.

Centrix (Enterprise Content Management)

CentrixCentrix je cjelovito rješenje razvijeno kao sustav za upravljanje dokumentima koje je ujedno od 2004. godine i nositelj certifikata Izvorno Hrvatsko na koji smo veoma ponosni.

Rješenje je specijalizirano za praćenje tijeka dokumenata u tijelima državne uprave prema Uredbi o uredskom poslovanju te je implementirano u većinu ministarstava kao i brojnim državnim agencijama i zavodima što ga čini odabirom broj 1 kada se radi o upravljanju dokumentima u tijelima državne uprave.

Poslovna inteligencija (Business Intelligence)

Poslovna inteligencijaU kontekstu poslovnih informacijskih rješenja, pojam „poslovna inteligencija“ (Business Intelligence) označava širok skup tehnoloških rješenja za prikupljanje i analizu podataka kao i distribuciju informacija u obliku izvještaja ili interaktivnih sučelja.Kako bi naši korisnici mogli donositi kvalitetne poslovne odluke na temelju pravovremenih i prikladnih informacija bez obzira o kojem se segmentu poslovanja radi, stručnjaci Omega software će kreirati i implementirati za to potrebne analize i tako omogućiti izvlačenje znanja iz podataka kako bi se postigla optimizacija poslovnih procesa, identifikacija kritičnih točaka i kontrola u provođenju/mjerenju učinkovitosti procesa.

UltiCAD (Computer Aided Design)

Util CadUltiCAD System je integralno rješenje za vizualizaciju, prodaju i proizvodnju namještaja.

Najveću prednost, koristeći UltiCAD rješenje, mogu ostvariti tvrtke kojima je tehnička priprema proizvodnje neophodan dio poslovnog procesa. UltiCAD trenutnim izračunom sastavnica elemenata, prodajne cijene, krojne liste s kantiranjem i parametara bušenja, znatno ubrzava i olakšava tehničku pripremu proizvodnje. Moguće je ostvariti znatne uštede u vremenu pripreme kroz smanjenje neminovnih pogrešaka ljudskog faktora i rasterećenje kadra u tvrtki od repetitivnih, a do sada nužnih poslova.

Karijera u Omega software

Radni uvjeti prilagođeni maksimalnoj intelektualnoj produktivnosti i menadžment usmjeren ka dinamici osiguravaju djelatnicima izazovno i ispunjavajuće radno okruženje. Djelatnici imaju mogućnost vrlo brzog napredovanja u sposobnostima timskog rada, kreativnog rješavanja problema i novim tehnologijama.

10 razloga zašto raditi u Omega software:

 • Prilika za profesionalni razvoj i gradnju karijere kroz rad na multidisciplinarnim projektima
 • Ulaganje u obrazovanje, stručno usavršavanja i razvoj kompetencija
 • Iznimno ugodno entuzijastično i stvaralačko radno okruženje u kojem se cijeni mišljenje svakog pojedinca
 • Stimulativna primanja i beneficije
 • Mogućnosti suradnje s akademskim i istraživačkim institucijama na razvojnim projektima
 • Sustav ocjenjivanja i nagrađivanja koji potiče postizanje izvrsnih rezultata
 • Prilika za rad u tvrtki koja je prema istraživanju portala MojPosao među „top poslodavcima“
 • Fleksibilno radno vrijeme
 • Sportski i wellness programi radi poticanja zdravlja i kvalitete života
 • Urnebesna zabava na godišnjim partyjima i team buildinzima.Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare