Mlin i pekare d.o.o.

Mlin i pekare d.o.o.

Kralja Zvonimira 24, 44000 Sisak

044 515 100

044 515 110

mip@mip.hr

www.mip.hr

Ukratko

Mlin i pekare d.o.o. Sisak, tvrtka koja je od posebnog značaja za grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, obilježava 60 godina poslovanja. Tvrtka je osnovana davne 1947. godine. Od tada prolazi kroz više različitih organizacijskih oblika i promjena. Do bitne promjene u vlasničkoj strukturi dolazi 2001. god. ulaskom tvrtke Plodinec d.o.o. iz Velike Gorice, u većinsko vlasništvo. Od te godine dolazi do bitnog povećenja proizvodnje i značajnih gospodarskih uspjeha, bez smanjenja broja postojeće radne snage.

Kontinuirano se ulaže u modernizaciju proizvodnje kako bi potrošačima i poslovnim partnerima osigurali kvalitetne i po cijeni prihvatljive proizvode. Poduzeće podiže kvalitetu proizvoda kroz proširenje asortimana i povećenja nutritivne vrijednosti proizvoda. Ulažući u vozni park i urednu dostavu, poduzeće osigurava dostupnost svojih proizvoda potrošačima na vrlo dispenziranim prodajnim mjestima.

Sredinom 2006. godine tvrtka je uvela u primjenu sustav upravljanja kvalitetom proizvoda i sustav zdravstvene ispravnosti hrane te dobila certifikat za međunarodno priznate norme ISSO 9001 i ISSO 22000.
Također se puno ulaže u promidžbu i oglašavanje te u odnose sa javnošću i društvenom zajednicom. U tijeku je izgradnja novog vizualnog identiteta tvrtke, Novi grafički dizajn, likovno riješenje, znak i logo, dio je puta u stvaranju brenda, koji će osigurati prepoznatljivost nas kao tvrtke i našeg proizvoda na tržištu.

Proizvodnja

Kamion

U sklopu naše tvrtke nalazi se više proizvodnih sektora koji su podijeljeni u Silos, Mlin i Pekaru.

Prvi silos je izgrađen 1976.g. sa kapacitetom 9.000 t. Povećanjem zahtjeva skadištenja izgrađen je drugi silos 1986. godine kapaciteta 10.000 tona. Zadnji silos izgrađen je 1988.g. s kapacitetom od 10.680 tona.

Ukupni kapacitet naših silosa za skladištenje iznosi cca.30.000 tona.

Druga karika u proizvodnji je Mlin u kojem proizvodimo pšenična brašna raznih tipova, krupice, proizvode od cijelog zrna (integralno brašno) i krmno brašno.

Dostavu brašna vršimo na području cijele Republike Hrvatske vlastitim transportom.

Brašno skladištimo u silo prostorima za brašno unutar proizvodnog pogona. Posjedujemo pakirke za pakiranje brašna kojega možemo pakirati u količinama od 1 kg do 50 kg.

Iz silo ćelija za brašno imamo mogućnost utovara rinfuznog proizvoda u cisterne.

Pekarska proizvodnja plasirana je na tržište naše Županije, ali i na području Zagrebačke županije ukupno 4,4 tisuće tona kruha, krušnih mrvica i peciva.

Maloprodaja

Mlin i pekare - Prodajno mjesto

Prodajna mjesta Mlin i pekare d.o.o. Sisak prepoznatljiva su na području Sisačko - Moslavačke županije. Kupci su u njima prepoznali mjesta kupnje uvijek svježih pekarskih proizvoda i povoljne kupnje robe široke potrošnje.

Proteklih mjeseci otvorili smo nekoliko trgovina i na području Županije Zagrebačke - u mjestima Kuče, Mala Buna te u samom centru Velike Gorice. Sa tendencijom povećanje broja maloprodajnih mjesta nastavljamo i u slijedećoj godini u kojoj imamo plan otvoriti nekoliko novih prodajnih mjesta.

Trenutno imamo otvorenih 39 maloprodajnih mjesta, od toga nekoliko specijaliziranih prodavaonica pekarskih proizvoda, takozvanih butika kruha. Dvije prodavaone, jedna u Sunji, a jedna u Sisku na lokaciji naše tvrtke, u svojoj ponudi imaju građevinski materijal, repromaterijal te bijelu tehniku.

Najveći dio maloprodajnih mjesta nalazi se u Sisačko - Moslavačkoj županiji i to su prodavaonice mješovite robe.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici.

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare