Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Žene za pomoć u kući  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE
Kategorija:
Mjesto rada:
Zlatar
Rok prijave:
01.10.2020.

O poslu

Mjesto rada:
ZLATAR, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE
Kontakt:
pismena zamolba: na adresu navedenu u tekstu Javnog poziva
Ostale informacije:
JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA ZA POMOĆ U KUĆI U PROJEKTU -"ZAŽELI-OSTVARI"
Projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena-faza II“ u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unaprjeđenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice ovih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.
Projektom je predviđen odabir i zapošljavanje žene za pomoć u kući do 31.07.2021. - zamjena

ŽENE ZA POMOĆ U KUĆI Broj traženih osoba : 1 Mjesto rada: Zlatar, Gornja Batina, Petruševec Radno vrijeme: puno radno vrijeme Vrsta ugovora: ugovor o radu na određeno vrijeme do 31.07.2021.
OPIS POSLOVA Žene zaposlene putem projekta "ZAŽELI-OSTVARI" će svojim radom i aktivnostima poboljšati kvalitetu života krajnjim korisnicima, pružajući im pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanu raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratunju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima. Svaka zapslena žena pružat će potporu i podršku za najmanje šest (6) krajnja korisnika. Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme za vrijeme trajanja projekta.
UVJETI - završeno najviše srednjoškolsko obrazovanje, - punoljetnost - hrvatsko državljanstvo - nezaposlene žene koje su prijavljene u evidenciji HZZ-a
CILJANA SKUPINA su žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice
DODATNA ZNANJA I VJEŠTINE Poštovanje različitosi, otvorenost, odgovornost, fleksibilnost, razvijene komunikacijske vještine, podjednaka sklonost individualnom i timskom radu, točnost u izvršavanju poslova, organiziranost, emocionalna stabilnost i dosljednost.
S kandidakinjom izabranom za zaposlenje u sklopu projekta sklopit će se ugovor o radu u kojemu će biti utvrđeni poslovi, trajanje te međusobna prava, obveze i odgovornost ugovornih strana.
U prijavi na ovaj Javni poziva kandidatkinje trebaju navesti svoje osobne podatke ( ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, adresu stanovanja, broj telefona i po mogućnosti e-mail adresu) te dostaviti sve tražene priloge i informacije tražene tražene ovim pozivom.
Uz vlastoručno potpisanu prijavu, kandidatkinje su dužne priložiti sljedeće dokumente u izvorniku ili neovjerenoj preslici: - životopis - presliku osobne iskaznice - presliku važeće vozačke dozvole (ako je posjeduju) - dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (presliku svjedodžbe ili potvrdu o stečenoj stručnoj spremi), - uvjerenje/svjedodžbu o položenom verificiranom tečaju za gerontodomaćicu/njegovateljicu (ako je posjeduju)
Kandidatkinje će prilikom sklapanja ugovora o radu dostaviti na uvid originalne dokumente. Nepravodobne i nepotpune prijave, kao i prijave koje nisu vlastoručno potpisane, neće biti razmatrane.
Pisane prijave sa svim traženim prilozima podnose se na adresu. Udruga osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Park hrvatske mladeži 2, Zlatar 49250, s naznakom "Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova žene za pomoć u kući u Projektu "Zaželi-ostvari", najkasnije u roku od osam (8) dana od dana objave ovoj Javnog poziva pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.
O rezultatima će natjecateljice biti obaviještene u zakonskom roku.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
109034786
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2020, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.