Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Zamjenik/ca voditelja poslovnice  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
CANOSA INŽENJERING D.O.O. ZA PROJEKTIRANJE, GRAĐEVINARSTVO, TRGOVINU I TURIZAM
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb-Novi Zagreb
Rok prijave:
31.01.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB-NOVI ZAGREB
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno napredno poznavanje informatike excel
rad sa računalnom kasom-računalna baza
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
CANOSA INŽENJERING D.O.O. ZA PROJEKTIRANJE, GRAĐEVINARSTVO, TRGOVINU I TURIZAM
Kontakt:
e-mailom: karijera@canosa.hr
Ostale informacije:
Opis posla - aktivna komunikacija s kupcima i prodajno savjetovanje - kvalitetna prezentacija asortimana proizvoda - ostvarivanje zadanih prodajnih ciljeva kroz korištenje prodajnih vještina - aktivnosti postprodajne podrške kupcima na pristupačan način - briga o asortimanu, planiranje zaliha proizvoda i zaprimanje robe - izlaganje proizvoda s ciljem ostvarivanja prodaje - briga o izgledu i urednosti prodajnog mjesta Radno mjesto adresa: Adresa: Centar Bundek, Damira Tomljanovića Gavrana 9, Zagreb Web: http://www.canosa.com.hr Canosa je vodeći distributer na tržištu profesionalne fotografske, video, studio, audio opreme i dronova. Kao uspješna kompanija koja bilježi kontinuirani rast od samog osnutka tvrtke još od 1994. godine, u sklopu trgovačke djelatnosti nastavljamo sa širenjem poslovanja naše specijalizirane maloprodaje, veleprodaje i internet trgovine, te preuzimamo nove distribucije i zastupstva.
Canosa je već dugi niz godina zastupnik brojnih poznatih brendova, Canon i Nikon Pro partner, a naša prodajna mjesta su jedina u Hrvatskoj koja su istovremeno licencirana i autorizirana od strane svih proizvođača za prodaju "flagship" uređaja najviše klase namijenjenih profesionalnim korisnicima. Kroz prodaju i distribuciju, svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu savjetovanja i na taj način im pomaže u ostvarenju njihovih profesionalnih ciljeva.
Što očekujemo od kandidata?
- komunikacijske vještine koje su usmjerene na zadovoljstvo kupca - usmjerenost na kupce s ciljem ostvarivanja dugoročne suradnje - visoka zainteresiranost i angažiranost u obavljanju posla - motiviranost i spremnost za učenje i savladavanje širokog asortimana tehničkih proizvoda - poznavanje rada u Excelu - dobro poznavanje engleskog jezika - iskustvo rada u prodaji tehničke opreme ili na sličnim poslovima Što pružamo našim zaposlenicima?
- konstantan doticaj s vrhunskom i najnovijom tehnologijom - educiranje i usavršavanje kroz posao, mentorstvo i učenje od iskusnijih kolega - primanja u skladu s iskustvom, zalaganjem i napredovanjem - priliku za osobni i profesionalni razvoj te napredovanje unutar tvrtke - nagrade na temelju ostvarenog rezultata - rad na neodređeno vrijeme (uz probni rok od 6 mjeseci) - neradne nedjelje - rad u poticajnom okruženju koje cijeni rad, trud i lojalnost
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
119652208
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.