Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Vozač/vozačica vozila pauk  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
OPATIJA 21 d.o.o. za izgradnju i upravljanje nekretninama i parkiralištima
Kategorija:
Mjesto rada:
Opatija
Rok prijave:
18.12.2022.

O poslu

Mjesto rada:
OPATIJA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija C
Kategorija E
Poslodavac:
OPATIJA 21 d.o.o. za izgradnju i upravljanje nekretninama i parkiralištima
Kontakt:
Ostale informacije:
Opis posla : - Upravlja specijalnim vozilom, upravlja dizalicom za premještanje vozila, skrbi o ispravnosti vozila i dizalice, vrši svakodnevnu kontrolu ispravnosti vozila i dizalice a o nedostacima obavještava Voditelja parkirališta, vrši kontrolu ispravnosti svjetlosnih uređaja I tahografa sukladno pozitivnim propisima, vodi računa o primjeni mjera o zaštiti na radu cjelokupne posade specijalnog vozila.

- vozač pauka je odgovorna osoba poslodavca u odnosu na sve inspekcijske nadzore, te prekršajne, upravne i eventualne druge postupke koje pokreću i vode državna pravosudna tijela a koja na bilo koji način proizlaze iz opisa posla.
- Odgovoran je za provođenje Zakona o sigurnosti prometa na cestama (ZSCP).
- Vozač specijalnog vozila PAUK je odgovorna osoba poslodavca u odnosu na materijalnu odgovornost te odgovornost za zakonitost rada i postupanja.
- Izdaje zapisnike i račune vlasnicima/korisnicima premještenih, nepropisno parkiranih vozila, obavlja naplatu za uslugu premještanja nepropisno parkiranih vozila, sastavlja obračun blagajne u svojoj smjeni te odgovara za ispravnost obračuna u svojoj smjeni, vrši montažu i demontažu uređaja za blokiranje kotača na teškim teretnim vozilima sukladno Odluci o uređenju prometa na području Grada Opatije, obavlja i ostale poslove po nalogu voditelja parkirališta i referenta za nadkontrolu parkirališta. - Traži se kreativnost, samostalnost i efikasnost u radu, - Prednost pri zapošljavanju - poznavanje rada na specijalnom računalu za naplatu usluga premještanja pogrešno parkiranih vozila, - Prednost pri zapošljavanju hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata: https://gov.hr/hr/prednost-pri-zaposljavanju/916 - Prednost prilikom zapošljavanja imaju invalidne osobe prema posebnom Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom , koje svoje pravo moraju argumentirati za to odgovarajućom dokumentacijom, - Prijavom na natječaj, pristupnici su izričito suglasni da Opatija 21 d.o.o. u Opatiji kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka. - U slučaju da se na natječaj ne prijavi niti jedan kandidat koji udovoljava svim traženim uvjetima, a prijavi se kandidat koji npr. nema položen ispit za rukovatelja auto dizalicom, poslodavac može donijeti odluku o zapošljavanju takvog kandidata uz obvezu polaganja traženog ispita u roku od najduže 6 mjeseci. ZA PRIJAVU JE POTREBNO DOSTAVITI (putem e-maila): zamolbu
životopis
presliku uvjerenja o osposobljavanju za rukovatelja auto dizalicom
presliku školske svjedodžbe
presliku vozačke dozvole (CE kategorija)
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
128683513
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.