Voditelj / voditeljica smjene u kuhinji  HZZ OGLAS

12 dana do isteka
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kategorija:
Mjesto rada:
Stari Grad
Rok prijave:
31.01.2021.

O poslu

Mjesto rada:
STARI GRAD, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kontakt:
pismena zamolba: Helios Faros d.d., Naselje Helios 5, 21460 Stari G
e-mailom: kadrovska@heliosfaros.hr
Ostale informacije:
Opis poslova: obavljanje poslova voditelja kuhinje u njegovoj odsutnosti
organizacija i raspored poslova u smjeni
svakodnevno pripremanje i izdavanje uputa za rad djelatnicima u svojoj smjeni (planske količine namirnica potrebne za pripravu pansionskih jela, točan opis i broj obroka, koordiniranje pripreme i raspodjelu pansionskih jela i jela po narudžbi i dr.)
briga i pružanje pomoći pri pripremanju jela te odgovornost za kvalitetu i ukus jela
izdavanje pansionskih i jela po narudžbi
pružanje pomoći kod izdavanja gotove hrane i ujedno vršenje kontrole izlaska iste
briga o kvaliteti i količinama namirnica u skladištima hrane (zdravstvena ispravnost, uvjeti pohrane i način rukovanja namirnicama)
obavljanje poslova kuhara kod većih opterećenja posla ili po ocjeni voditelja kuhinje
odgovornost za čistoću kuhinje, za urednost kuhinjskog osoblja te za provedbu općih i posebnih higijenskih uvjeta (osobna higijena, higijena okoline, higijenski uvjeti skladištenja namirnica, proizvodnje i usluživanja hrane)
odgovornost za red te rjšavanje svih sporova između kuhinjskog osoblja
vođenje evidencije rada osoblja svoje smjene te ocjenjivanje obavljenog rada zaposlenika
briga o kuhinjskom inventaru, opremi i uređajima, te kontrola njihove ispravnost i pravilno korištenje
upućivanje kuhara i kuhinjskog osoblja na kuharske vještine te na odgovornosti i zadatke kuhinje
sudjelovanje u izradi radnih lista te pri izradi menija, jelovnika i sl..
izvještavanje voditelja kuhinje o radu kuhinje u smjeni
uvođenje novih zaposlenika u posao (sezonski i pripravnici)
primjena mjera i sredstva zaštite na radu
implementiranje i praćenje svih standardna, pravila i postupaka vezanih za hranu i piće
ostali poslovi prema nalogu neposrednog rukovodioca, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima.
Potrebno obrazovanje i radno iskustvo: SSS/VKV kuhar
minimalno 3 godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u kuhinji.
znanje najmanje jednog svjetskog jezika
probni rad 3 mjeseca
Što nudimo: osigurani smještaj i topli obroci
rad u razvojnom okruzenju pod upravljanjem najvece hotelske kuce u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
mogucnost edukacija i usavrsavanja prema programu najvece hotelske kuce u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
110266930
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.