Voditelj / voditeljica kuhinje HZZ OGLAS
O poslu
word
e-mailom: kadrovska@heliosfaros.hr
osigurani smještaj i topli obroci
Potrebno obrazovanje i radno iskustvo: SSS kuhar
minimalno 4 godine radnog iskustva na rukovodecim poslovima u kuhinji
aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
napredno poznavanje rada na računalu i korištenje MS Office paketa
probni rad 3 mjeseca
odgovornost za rad kuhinje, organizacija i rukovođenje radom kuhinje, izrada rasporeda poslova i dužnosti
odgovornost za racionalno trošenje namirnica i održavanje troškova hrane i rada unutar budžetom predviđenih granica
u suradnji s direktorom izrada plana potreba i raspored rada radnika potrebnih za neometano odvijanje rada
zaprimanje, kontrola ispravnosti i briga o pravilnom skladištenju i čuvanju namirnica sukladno opisanim standardima
kontrola kvalitete i kvantitete primljene robe i mjesečne inventure kuhinje
naručivanje namirnica sukladno broju gostiju i meniju
planiranje obroka i sastavljanje jelovnika
odgovornost za pripremu jela, kvalitetu i okus
nadgledanje svih faza kuhanja, uključujući metode, porcioniranje, serviranje i ukrašavanje
kontrola pravilnog utroška namirnica u skladu s normativima
pripremanje dnevnih i specijalnih jela te osiguravanje atraktivne prezentacije hrane
suradnja sa voditeljom hrane i pića i odjelom prodaje u organizaciji banketa, zabava i drugih specijalnih događanja
nadzor, ocjenjivanje, obuka i edukacija radnika u kuhinji
mentorstvo i vođenje treninga u razvojnim programima radnika (pripravnici, stručna praksa),
vođenje evidencija o utrošenom materijalu i ostvarenom prometu kuhinje
izrada dnevnih, tjednih, mjesečnih izvještaja prema uputama direktora PC-a.
odgovornost za osnovna sredstva i kuhinjski inventar, briga o njihovoj ispravnosti, održavanju i dopunjavanju
aktivno sudjelovanje u programu Manager-on-Duty (dežurni zamjenik direktora) prema uputama direktora PC-a.
odgovornost za primjenu mjera sigurnosti prema pravilniku o zaštiti na radu i sudjelovanje u programu zaštite na radu
odgovornost za primjenu HACCP plana, zdravstvenih i sanitarnih standarda te njihovu primjenu u kuhinji
odgovornost (disciplinski i materijalno) za artikle kojima je istekao rok trajanja ili nisu zdravstveno ispravni
implementiranje i praćenje svih standardna, pravila i postupaka vezanih za hranu i piće
ostali poslovi prema nalogu neposrednog rukovodioca, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima.

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.