Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Voditelj / voditeljica kuhinje i restorana  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
KRUŠČICA d.o.o. za građenje, turizam i usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
31.01.2022.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
KRUŠČICA d.o.o. za građenje, turizam i usluge
Kontakt:
e-mailom: corner.split.booking@gmail.com
Ostale informacije:
Potrebna znanja, vještine i iskustvo: Rad u timu Potrebna znanja, vještine i iskustvo: VSS ii VŠS hotelijersko – turističkog smjera ili VSS ili VŠS društvenog smjera 3godina iskustva, poželjno znanje jednog stranog jezika, sposobnost samostalnog rada, sposobnost timskog rada. Područja odgovornosti: rukovodi (planira, organizira, vodi, kontrolira) radom odjela, odnosno sastavlja raspored rada konobara i kuhinje, te organizira radne procese u odjelu sukladno potrebama posla, te po planu nadolazečih događanja, uvodi u posao osoblje istog ili podređenog statusa i provodi kontinuirani trening, obučava nove radnike i učenike na praksi, daje upute u vezi posluživanja hrane i pića, kontrolira čistoću i kvalitetu radne opreme i osobnu higijenu svojih podređenih radnika. kontrolira sanitarne knjižice i higijenski minimum djelatnika koordinira suradnju s drugim odjelima, vođenje brige o optimalnim zalihama robe na skladištu i roku trajnosti kvantitativno i kvalitativno preuzima i zadužuje se za naručene namirnice, organizacija rada tima i upravljanje svim procesima u ugostiteljskom objektu, osiguravanje visoke kvalitete pružanja usluga, održavanje higijene i čistoće u radnim i pomoćnim prostorijama, vršenje obračuna i predaja dnevnog utrška odgovornoj osobi te odgovornost za eventualne manjkove, sudjeluje u kreiranju potreba, odabiru i nabavki sirovina, materijala za rad te alata i sredstava za rad, kreira i standardizira menie, ponude te izrađuje normative u koordinaciji s glavnim kuharom, kontrolira kvalitetu izdanih narudžbi i kontrolira izdavanje računa kontrolira ophođenje djelatnia prema gostu, dočekuje i ispraćuje goste te je odgovoran za njihovo zadovoljstvo uslugom, potpuno je upoznat s ponudom jela i pića kako bi dao pravovaljanu informaciju gostu prima primjedbe i reklamacije gosta, poduzima mjere za otklanjanje negativnosti te nastoji udovoljiti željama gosta po potrebi zaprima narudžbe i poslužuje goste, kontrolira pravilnost naplate kao i ažurnost predaje dnevnog utrška, zaključuje dnevni promet i predaja dnevnog utrška konobara nadređenoj osobi, te utvđuje odgovornost za eventualne manjkove. Uvjeti zaposlenja: zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme, probni rad u trajanju od mjesec dana, mogućnost stalnog zaposlenja, spremnost na timski rad, specijalističke obuke, edukacije.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
119770753
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.