Ovaj oglas je istekao 31.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Voditelj/voditeljica hrane i pića HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Predlaže aktivnosti za unapređenje procesa rada svih hotelskih odjela hrane i pića
Provodi proces kontrole kvalitete svih odjela hrane i pića
U suradnji s direktorom hotelskih operacija i sektorom ljudskih potencijala, planira, organizira i implementira programe obrazovanja i treninga ljudskih potencijala za sve odjele hrane i pića
Proučava i prati stručnu literaturu, propise i standarde na području hotelijerstva i ugostiteljstva
U suradnji s direktorima hotela predlaže aktivnosti za unapređenje procesa rada unutar hotelskih odjela hrane i pića
Sukreira ponude pansionskih jelovnika doručka, ručka i večere
Sukreira ponudu pića svih troškovnih mjesta vezano uz odjel barova i odjel restorana
Sukreira ponude jelovnika vanjskih objekata (a la carte ponuda)
Standardizira recepture i normative jelovnika te ujednačava njihov način izvedbe i kvalitetu
Osigurava kvalitetnu pripremu i prezentaciju jela i pića te dekoriranost integralnih stolova
Osigurava punu primjenu projekta vaga te kontrolira evidentiranje u svim procesima rada kuhinje
Sudjeluje u razvoju projekta elektronskog naručivanja
Planira i kontrolira troškove obroka i troškove pića
Uvodi nove segmente ponude u jelovnike pansiona i vanjskih objekata i nove segmente ponude pića
Standardizira recepture i normative pića te ujednačava njihov način izvedbe i kvalitetu
Razvija tehnike pripreme hrane i pića i prezentacije koja će osigurati kontinuiranu kvalitetu i minimizirati trošak
Analizira kvalitetu namirnica i sirovina u smjeru osiguravanja kvalitetne ponude
U suradnji s direktorom hotelskih operacija određuje i propisuje namirnice/sirovine te njihovu kvalitetu potrebnu za pripremu jelovnika i svih pića
U suradnji s direktorom hotelskih operacija, dogovara i nadzire provođenje odredbi međunarodnih propisa HACCP norme
Predlaže mjere i procedure za racionalno korištenje osnovnih sredstava, sitnog inventara te potrošnog materijala
Određuje i propisuje standarde sitnog inventara i osnovnih sredstava za rad kuhinja, restorana i barova
Izrađuje prijedloge procedura za unaprjeđenje poslovanja odjela kuhinje, restorana i barova te podizanje razine usluga
Kontrolira provođenje uputa za rad odjela kuhinje, barova i restorana
Nadzire rad šefova kuhinja i voditelja troškovnih mjesta koji se odnose na posluživanje pića te evaluira njihovu radnu uspješnost kroz GORR proceduru
Organizira i sprovodi treninge i edukacije koje se odnose na osoblje odjela hrane i pića
U suradnji s direktorom hotelskih operacija sudjeluje u regrutiranju, formiranju i treningu stručnih timova za segment hotela 5*, 4* i 3*
Prati normative radnih sati i njihova ostvarenja te daje prijedloge za optimizaciju istih
Djeluje u skladu s politikama i standardima grupacije te služi kao uzor ponašanja društva
Daje prijedloge za poboljšanje poslovanja Izvršnom direktoru za hotele i direktoru hotelskih operacija
Izrađuje izvještaje nakon svakog posjeta pojedinom hotelu o zatečenom stanju te svim bitnim informacijama
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.