Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 13.11.2013. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Mogućnost zapošljavanja kao Voditelj tima u Zagrebu za projekt kartiranja biološke raznolikosti (oko 30 mjeseci, počevši od listopada 2013.)

Tvrtka URS je ušla u uži izbor na natječaju za pružanje usluga Ministarstvu zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske za Projekt integracije u EU Natura 2000. Ovaj projekt je dio pristupnog procesa za članstvo u EU. U sklopu projekta zahtijevat ćemo usluge iskusnog voditelja tima s akademskim ili konzultantskim iskustvom s područja planiranja zaštite prirode i kartiranja biološke raznolikosti.

Diljem Hrvatske kartirat će se skupine vrsta koje uključuju slatkovodne ribe, vodozemce i gmazove, ptice, šišmiše, rakove i 4 reda kukaca, uključujući leptire te noćne leptire. Cilj projekta je utvrđivanje stanja zaštite promatranih vrsta u skladu s člankom 17. Direktive o staništima, procjena ugroženosti, a prema potrebi aktivnosti za planiranje očuvanja.

Tvrtka URS je formirala konzorcij s određenim brojem konzultantskih tvrtki, a u cilju stvaranja pobjedničkog tima velikih mogućnosti želimo budućim kandidatima dati priliku za radno mjesto voditelja tima (m/ž).

Voditelj tima (m/ž) treba imati sljedeće kvalifikacije:

Opće kvalifikacije:
  • Visoka stručna sprema prirodnih ili odgovarajućih biotehničkih znanosti;
  • Minimalno deset (10) godina radnog iskustva u zaštiti prirode ili biološkoj inventarizaciji;
  • Iskustvo kao voditelj projekta u najmanje sedam (7) projekata vezanih uz bioraznolikost/inventarizaciju ekosustava;

Posebne kvalifikacije
  • Iskustvo u upravljanju i koordinaciji projekata (projekti s najmanje sedam članova tima);
  • Iskustvo u upravljanju projektima, organiziranje i provođenje terenskih istraživanja vezanih uz kartiranje bioraznolikosti koje se odnose na taksonomske skupine;
  • Iskustvo u organizaciji terenskih istraživanja na velikim površinama (odnosno na području država, regija i sl.) je prednost;

Iskustvo u regiji i jezik
  • Detaljno i izravno poznavanje vrsta staništa te predmetnih vrsta temeljeno na iskustvima stečenim u Hrvatskoj za vrijeme profesionalnog rada smatra se prednošću;
  • Neophodne su izvrsne usmene i pismene komunikacijske vještine na engleskom jeziku;
  • Usmene i pismene komunikacijske vještine na hrvatskom jeziku.

MOLIMO SVE MOLBE I ŽIVOTOPISE SLATI NA HRVATSKOM I ENGLESKOM JEZIKU.

Želimo formirati tim za izvedbu te za tehničko savjetovanje, stoga tražimo jednog ili dvoje stručnjaka za svaku od navedenih grupa.

Osoba za kontakt: iva.nikolic@urs.com (+385 91 2320 026); s kopijom za Andrzej.Walczynski@urs.com (+48 12 350 50 50); richard.sobey@urs.com ( +44 (0) 782 598 1284)
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare