Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj projekta (m/ž)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
PLATFORMA ZA DRUŠTVENI CENTAR ČAKOVEC
Kategorija:
Mjesto rada:
Čakovec
Rok prijave:
05.07.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ČAKOVEC, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
26 sati tjedno
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
PLATFORMA ZA DRUŠTVENI CENTAR ČAKOVEC
Kontakt:
e-mailom: [email protected]
putem linka: https://pdcck.hr/trazimo-novog-clana-tima-voditelja-projekta/
Ostale informacije:
U potrazi smo za novim i ambicioznim voditeljem projekta (m/ž) da se pridruži našem timu za rad na ESF projektu u sklopu poziva: Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.
Opis posla: - koordinira i nadzire provedbu projekata na dnevnoj razini; - vodi i motivira projektni tim, upravlja tokovima informacija, valorizira rad članova projektnog tima; - upravlja razvojem produkata, preuzimajući odgovornost za cjelokupni napredak projekta i upotrebu resursa te inicira korektivne radnje gdje je to potrebno; - postavlja ih i upravlja projektnim procedurama - upravljanje rizicima, kontrola neplaniranih pojava, kontrola promjena, upravljanje konfiguracijom proizvoda, komunikacija; - autorizira projekt na razini radnih paketa (početak paketa, zaključak paketa); - ima ulogu projektne podrške (za specifična pitanja: administracija, javna nabava, komunikacija, metode i alati u analizi i odlučivanju…); - izvještava status projekta i neplanirane pojave prema donatorima: - osigurava da projekt razvija proizvode u okvirima određenima vremenom (troškovima, kvalitetom, opsegom, rizicima i povlasticama; - priprema financijsku i projektnu dokumentaciju za izvještavanje; - izrađuje periodična i završna izvješća projekata; - odgovoran je za izvršenje proračuna projekta (odobrava plaćanja iz budžeta projekta), za apsorpciju sredstava i prihvatljivost izdataka; - komunicira s donatorima vezano uz provedbu projekta; - radi kao mentor zaposlenicima/volonterima; - priprema dokumentaciju za pokretanje projekta; - priprema projektne prijedloge za donatore; - provodi usluge mentoriranja, savjetovanja i izobrazbe u područjima svoje stručnosti; - provodi ostale aktivnosti definirane procesima projektnog upravljanja u platformi i donesenim planovima; - čuva poslovne tajne i poštuje autorska prava. Uvjeti za radno mjesto: diplomski sveučilišni studij humanističkog ili društvenog usmjerenja
diplomski specijalistički diplomski stručni studij humanističkog ili društvenog usmjerenja
informatička znanja: MS Office, Google alati, digitalno oglašavanje
poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
motivacija za učenje novih vještina i rada u NGO
Pogodnosti rada u Platformi: 65% radnog vremena s mogućnošću rada na puno radno vrijeme
mogućnost usavršavanja i stalnog radnog odnosa
timski rad i mentorstvo


Uz prijavu za posao, potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju: Motivacijsko pismo namjere u kojem ćeš opisati zašto si ti baš osoba koja treba biti voditelj našeg novog EU projekta
Životopis u formatu po želji
Dokaz o stečenoj stručnoj spremi
Elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (potvrda o radnom stažu)
Preporuke i potvrde o stručnim usavršavanjima i volontiranju


O prijavi na ovaj natječaj često pitanje koje kandidati imaju za prijavu na posao je: „Imam li dovoljno kompetencija za rad u Platformi za Društveni centar Čakovec?“ Naš odgovor, na temelju dosadašnjeg zapošljavanja, je da imate dobru šansu ako ste ispunili minimalno 60% uvjeta ovog natječaja. Svi mi učimo i tražimo osobe koje su spremne u radu unaprijediti postojeće procese rada organizacije. Ako se prepoznaješ u tome – pošalji nam prijavu na [email protected] Kandidatom prijavljenim na natječaj smatrat će se samo osoba koja podnese pravovremenu i potpunu prijavu. Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve gore navedene podatke i priloge. Nepotpune i/ili nepravovremene prijave neće se razmatrati. Ukoliko kandidat ne pristupi procjeni, smatra se da je odustao od prijave na natječaj. Rok za podnošenje prijava je utorak, 5. srpnja 2022. Prijave se šalju elektroničkim putem na e-mail adresu [email protected] pod nazivom „Prijava na natječaj za zapošljavanje – voditelj projekta“. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku putem e-maila. Prijavom na natječaj kandidat daje dobrovoljnu i izričitu privolu Platforme, kao voditelju obrade osobnih podataka, da prikuplja, koristi, objavljuje i obrađuje osobne podatke kandidata isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Izvršni direktor Platforme za Društveni centar Čakovec, Filip Živaljić
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124492212
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.