Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 26.07.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Bajkmont d.o.o. vodeća je tvrtka za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija u RH, te od svog osnivanja, već više od dvadestak godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i na zajedničkom tržišu EU (Francuska, Engleska, Njemačka itd.).

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog kadra i suvremenoj tehnologiji, u Bajkmontu projektiramo i izvodimo najsloženije proizvodne i montažerske radove koji rezultiraju izgradnjom objektima širokih namjena, kako zahtjevnih građevinskih i arhitektonskih projekata, tako i industrijskih postrojenja kao što su proizvodne hale, trgovačke zgrade, javne i poslovne zgrade, objekti za industriju zaštite okoliša, kemijsku industriju itd.

U cilju proširenja poslovanja želimo ojačati naš gradilišni tim sa samostalnom i odgovornom osobom koja teži profesionalnom rastu i napretku. Ukoliko se vidite u radu na izazovnim domaćim i inozemnim projektima, te Vam je bitno u radu koristiti najmoderniju tehnologiju, usavršavati se i pratiti nove trendove, pridružite nam se na sljedećim pozicijama:

VODITELJ PROJEKTA (M/Ž) - Zagreb, jedan izvršitelj

Opis posla:
Voditelj projekata sudjeluje u ugovaranju projekta, rukovodi projektima, koordiniranje svim sudionicima projekta, brine o uspješnoj realizaciji projekta, redovno izvješćuje o stanju na projektu

Uvjeti:
  • VSS, VŠS (građevinskog ili strojarskog smjera)
  • položen stručni ispit za obavljanje poslova u graditeljstvu
  • 3 godine iksutva na poslovima voditelja projekta
  • znanje rada na računalu: MS Office
  • samostalnost u radu i proaktivan pristup poslu
  • razvijene vještine planiranja i organizacije rada
  • vozačka dozvola B kategorije
  • engleski jezik u govoru i pismu

Ukoliko ispunjavate gore navedene uvjete i želite biti dio našeg uspješnog tima te sudjelovati u izazovnim projektima u dinamičnoj radnoj sredini, javite nam se na e mail posao@bajkmont.hr uz "posao.hr - Voditelj projekta" do 26.07.2017.

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare