Naš klijent, tvrtka Geoprojekt d.o.o. poznata kao veliki Investitor na izgradnji stanova u gradu Zagrebu širi poslovanje na izvođenje projekata građenja (nisko/visokogradnja). Za aktualni ugovoreni projekt velike vrijednosti te buduće već osigurane, višegodišnje projekte na području Grada Zagreba, traže visokokvalitetnu osobu za radno mjesto:


Voditelj projekta – građenja (m/ž)Na ovom radnom mjestu preuzimate odgovornost za cjelokupno vođenje projekta velike vrijednosti i kontrolu svih vezanih zakonskih propisa. Od vas se očekuje da planirate, pratite i revidirate dinamiku realizacije projekata te izvještavate investitore o stanju projekta kroz korektan i profesionalan odnos koji ste izgradili. Bit ćete odgovorni za praćenje budžeta i optimizaciju troškova te upravljanje resursima i rizicima. Redovito ćete surađivati s državnim tijelima, samostalno pregovarati i angažirati kooperante, nadzirati i organizirati operativne sastanke svih izvoditelja uključenih u projekt građenja.

Ključne kompetencije:
  • Diploma inženjera građevinarstva - VSS
  • Minimalno 5 godine iskustva na poziciji Voditelja projekata/građenja, odnosno ovlaštenje Voditelja projekta/građenja, upisano u Evidenciju HKIG
  • Dobro poznavanje zakona i pravilnika iz područja građenja i zaštite na radu
  • Sposobnost i iskustvo u vođenja svih faza izvedbe radova
  • Samostalnost u radu, organizacije sposobnosti i iskustvo u vođenju financijski velikih investicija
Aktivan rad na računalu (MS Project), posjedovanje vozačke dozvole, sklonost timskom radu i dobre komunikacijske vještine neophodni su za uspješno obavljanje zadataka ovog radnog mjesta.

Odgovarajućem kandidatu bit će ponuđena stimulativna primanja, stalan angažman na projektima građenja na području Grada Zagreba te osobni i profesionalni razvoj.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem, uz zajamčenu diskreciju, pošaljete našem savjetniku u području ljudskih potencijala:

Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare