Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj projekata (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Istarska i Primorsko - goranska županija
Rok prijave:
31.01.2018.



Grupacija JUB je međunarodno priznata tvrtka s 140 godina tradicije na području proizvodnje građevinskih materijala (boja, fasada, ljepila, zaštite drveta i metala), a koja danas obuhvaća dvanaest podružnica u drugim državama te posluje na dvadeset inozemnih tržišta. Za našu tvrtku u Hrvatskoj tražimo osobu za radno mjesto:


Voditelj projekata – Istarska, Primorsko -
goranska i Ličko-senjska županija (m/ž)



Vi ste osoba ekonomskog ili građevinskog obrazovanja s poznavanjem tržišta građevinskih materijala. Znanje rada na računalu i vozačka dozvola također su uvjeti ovog radnog mjesta.

Posjeti ciljnim skupinama i uspostavljanje dobrih poslovnih odnosa te odgovornost za realizaciju plana projektne prodaje bit će Vaši ključni zadaci. Savjetovanje o tehničkim karakteristikama proizvoda te održavanje prezentacija i demonstracija predstavljat će također važne zadatke.

Osoba izraženih komunikacijskih i prezentacijskih vještina, sposobnosti pregovaranja, fokusirana na cilj moći će uspješno odgovoriti izazovima ovog posla.

Odabranom kandidatu naš klijent će ponuditi poticajna primanja u skladu s postignutim rezultatima te profesionalni razvoj u dinamičnom okruženju uspješne kompanije.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoju prijavu i životopis, s punim povjerenjem, pošalju kadrovskom savjetniku na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: [email protected]

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.