Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.


#TALENTS #HIRE #STAR #CHALLENGE #ESKIMO #YES #LML

Le Méridien Lav, Split, dio najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International sa portfoliom od 5.000+ hotela, traži PRODAJNU ZVIJEZDU!


Voditelj prodaje poslovnih prostora (m/ž)
Shops manager (m/f)


Znate li prodati led Eskimu ili maglu Englezu?

Tražimo voditelja prodaje naših poslovnih prostora koji će svakodnevno komunicirati s tržištem potencijalnih poslovnih partnera i zajedno sa menadžmentom hotela stalno osmišljavati i nadopunjavati priču sveobuhvatne hotelske ponude kroz mrežu partnera u zakupu poslovnih prostora. Osoba mora imati višegodišnje iskustvo u prodaji/maloprodaji i već razgranatu mrežu kontakata, potencijalnih partnera, u Hrvatskoj i/ili regiji.

Vaši glavni zadaci bit će iznajmljivanje poslovnih prostora Le Meridien Lav resorta (aktivna potraga za novim zakupcima), marketinška pomoć zakupcima u cilju što boljeg plasiranja njihove ponude i vidljivosti unutar resorta, briga o administrativno-tehničkim potrebama klijenata kao i osiguravanje da isti klijenti koji prostor iznajme poštuju pravila ponašanja i zacrtane norme hotelskog kompleksa visoke kategorije. Vaša uloga bit će stvaranje dodatne vrijednosti kako za zakupca, tako i za hotel.

Nudimo rad u internacionalnom okruženju gdje se vaše ideje ne samo cijene već i provode, pregršt izazova, edukacije, fiksnu plaću i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima.

Vaše prijave i životopise, na hrvatskom i/ili engleskom jeziku, do 31.01.2019. molimo slati na adresu:

E-mail:
Adresa:

Tel:
Web:
Web:
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare