Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj prodaje (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
31.01.2018.



Naš klijent Patent Co je inovativni proizvođač široke palete proizvoda za prehranu životinja s fokusom na premikse, potpune smjese i adsorbense mikotoksina. U vlastitom odjelu za istraživanje i razvoj, surađujući s internacionalnim stručnjacima proizvode visokokvalitetne dodatke prehrani neophodne za isplativi uzgoj zdravih životinja. Kompanija djeluje od 1993. godine te se razvila u globalnog proizvođača s proizvodima prisutnim na svim kontinentima u više od 30 zemalja pružajući stručnu podršku u prevenciji razvoja bolesti. U želji da ojačaju i prošire svoje poslovanje na teritoriju Hrvatske u potrazi su za motiviranom osobom na radnom mjestu:


Voditelj prodaje (m/ž)



Vaš ključni cilj na ovom radnom mjestu bit će upravljanje prodajnom strategijom te razvoj i unapređenje prodaje kod distributera i krajnjih kupaca s ciljem ostvarenja dugoročne poslovne suradnje i realizacije ciljeva. Aktivno ćete pregovarati s potencijalnim kupcima na području Hrvatske, pripremati ponude i pratiti isporuke te voditi brigu o naplati. Osim toga bit ćete zaduženi za vođenje postojećeg tima, zapošljavanje novih suradnika kao i njihovu obuku.

Od kandidata se očekuje poznavanje tržišta te prethodno radno iskustvo u industriji stočne hrane te znanje engleskog jezika. Voditeljske sposobnost, analitičnost i izražene prodajne vještine ključne su karakteristike za obavljanje ove funkcije. Kao idealan kandidat dobro poznajete industriju stočne hrane, zakonske regulative, klijente i vrste proizvoda.

Kandidate zainteresirane za nastavak karijere u uspješnoj internacionalnoj kompaniji koja pruža mogućnost profesionalnog razvoja i unapređenja na regionalnom nivou, pozivamo da svoju prijavu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku s punim povjerenjem pošalju savjetniku za ljudske resurse:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: [email protected]
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.