Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj poslovne jedinice Hrvatska (m/ž)

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Dodaci prehrani Jamieson spadaju u svijetu ko najbolji prirodni i učinkoviti dodatci prehrani I imaju više nego 90 godina iskustva na tržištima cijeloga svijeta.

Ako ste osoba koja ima atribute koji su u skladu s našimi- vztrajnost, pozitivizam, komunikacijske vještine; INTEGRITET i odanost pozivamo vas da se prijavite na poziv.

Prednost se daje kandidatima iz Zagreba i okolice, s iskustvom u upravljanju, organizaciji i delom sa lekarnama in veledrogerijama. Želimo kandidate, koju su visoko motivirani i jaki u područjima: pozitivizam, fokus, integriteta, povjerenju, dobre organizacije, inicijative, energičnosti, uvjerljiv, disciplinu, organizaciju i točnost.

Uspješni kandidat će biti poučeni o osobnom razvoju, prodaji, farmaciji, tržištu dodataka prehrani, dijelu sa lekarnama i svim drugim pitanjima vezanim za rad tvrtke. Izobrazit če se za deijelo: Šefa predstavništva poduzeča JAMIESON HR.

Rad će se provesti i na terenu (promociju proizvoda magistrom u ljekarnama i veledrogerijama), kao i na sve dužnosti prema uputama direktorja. Za rad na terenu, osoba u posjedu iznimno visokoj razini komunikacije i manira.

Potencijalni zaposlenici će biti suočen sa svakodnevnim izazovima povećanja prodaje, morat će redovito pratiti napredak, organiziranje, praćenje i nadogradnju radnih procesa u tvrtki.
Zaposlenici će imati priliku pokazati svoje teoretsko znanje i vještine u praksi.

Ako nakon nekoliko mjeseci kandidat pokazuje da je vrijedan član tima, ponuđeno če mu biti mjesto šefa predstavništva u Hrvatskoj, te će dovesti cijeli proces Jameison za Hrvatsku.

Nudimo vam stimulativno plaćanje i službeno vozilo i opremu.

Više o tvrtki i trgovačke marke Jamieson možete pročitati na: http://www.jamiesonvitamins.com/ I www.jamieson.si

Pozivamo vas da nam prijavu i životopis (koji bi također trebali uključiti sliku i opis prethodnog iskustva) poslati isključivo na: [email protected]
Posebne pogodnosti:
Avto, mobitel i svu opremu za rad.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
OBAVEZNO: Iskustvo u prodaji dodataka prehrani / lijekova ili OTC proizvoda u ljekarnama
Minimalna stručna sprema:
Nesvršen fakultet/viša škola
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
pet godina