Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 08.09.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

VERBA je jedna od vodećih prevoditeljskih tvrtki u regiji sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka uspješno posluje već više od 20 godina.

Zahvaljujući svojim uredima u Hrvatskoj i Danskoj VERBA pruža podršku renomiranim poduzećima diljem Europe kako bi svladali sve kompleksne jezične izazove. Grupu VERBA čine hrvatska tvrtka VERBA CENTAR d.o.o. i danska tvrtka VERBA Translation ApS.

VERBA CENTAR d.o.o. nositelj je certifikata kvalitete ISO 9001:2015 i ISO 17100:2015 te Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti AA.

Ukupno zapošljavamo 25 djelatnika, a surađujemo s više od 300 vanjskih suradnika u raznim zemljama svijeta.

Hrvatska tvrtka VERBA CENTAR d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Hebrangova 32, pruža operativnu podršku grupi VERBA u međunarodnom poslovanju. Ugodna radna klima s utemeljenim vrijednostima kvalitete i podrške svakom članu tima, neprekidno usavršavanje i edukacija na radnom mjestu te sustav nagrađivanja u skladu s rezultatima omogućit će vam osobni profesionalni razvoj u međunarodnom okruženju.

Voditelj odnosa s kupcima (m/ž)
Mjesto rada: Zagreb, Hebrangova 32

Opis posla:

Voditelj odnosa s kupcima zaprima upite od kupaca njemačkog govornog područja putem e-pošte, odgovara na upite, izrađuje ponude, dogovara rokove u suradnji s nadležnim voditeljima projekata u VERBI te provodi aktivnosti ispitivanja zadovoljstva kupaca (slanje anketa, izravna komunikacija i slično). Cjelokupna komunikacija odvija se na njemačkom jeziku u pisanom obliku (e-pošta). Posao se odvija u prostorijama VERBE u Zagrebu, Hebrangova 32.


Odgovornosti:

 • Briga za pridržavanje dogovorenih rokova isporuke i svih uputa kupaca
 • Pozitivni rezultati rada
 • Poslovno izvještavanje

Zahtjevi:

 • Sveučilišni prvostupnik / magistar ekonomije ili jezičnog/lingvističkog smjera
 • Izvrsno poznavanje njemačkog jezika u pismu
 • Izvrsne komunikacijske vještine
 • Dobre prodajne vještine
 • Organizacijske sposobnosti
 • Dobro snalaženje i brzo učenje rada s novim softverskim alatima

Prednosti:

 • Rad u dobro organiziranoj i ugodnoj radnoj sredini
 • Mogućnosti osobnog razvoja i napredovanja
 • Sustav nagrađivanja u skladu s rezultatima rada

LINK ZA PRIJAVU


Opis tvrtke

VERBA je jedan od najvećih pružatelja prevoditeljskih usluga u regiji. U suradnji s vrhunskim prevoditeljima i drugim jezičnim stručnjacima u raznim zemljama prevodimo na sve europske jezike.

VERBA CENTAR d.o.o. nositelj je certifikata ISO 9001:2015 i ISO 17100:2015. Svi naši procesi i standardi kvalitete podliježu strogim provjerama i nadzoru. Nezavisna certifikacijska kuća provodi redovne nadzorne provjere kako bi se utvrdilo da se najviši standardi kvalitete neprekidno i dosljedno provode.

Imamo više od stalnih 1000 klijenata, godišnje uspješno završimo više od 2000 prevoditeljskih projekata i prevedemo više od 20 000 000 riječi.VERBA CENTAR d.o.o.
Hebrangova 32
10 000 Zagreb, Hrvatska
info@verba.hr
Tel: +385 1 4576 194
www.verba.hr
VERBA Translation ApS d.o.o.
Torning Møllevej 11
6070 Christiansfeld, Danska
info@verba-translation.com
Tel: +43 33 54 63
www.verba-translation.com