Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.12.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

KIK – je diljem Europe vodeći u prodaji na području tekstila i Non-Food artikala.
Poslujemo u jedanaest europskih zemalja sa preko 3.400 trgovina.

Tražimo voditelja u odjelu računovodstva (m/ž) za našu novoosnovanu tvrtku kćer u Italiji (okolica Venecije)

Voditelj odjela računovodstva (m/ž)

Mjesto rada: Italija

Opis posla:


Vi ste odgovorni za uspostavljanje, a nadalje i vođenje računovodstva naše tvrtke kćeri te za izradu mjesečnih kao i godišnjih izvješća što obuhvaća između ostalog slijedeće radne zadatke: Uključujući šestomjesečno uvođenje u posao u našoj europskoj centrali u Njemačkoj.

Vaš profil:Što nudimo:


Mi smo tvrtka koja posluje diljem Europe i nudimo Vam sigurno radno mjesto kao i velike mogućnosti napredovanja u jednom od najvećih europskih tekstilnih maloprodajnih lanaca. Naši zaposlenici ističu nadasve odličnu radnu klimu te povezanost i suradnju unutar tima. Upravo zato što želimo da tako i ostane, nama je čovjek u središtu održive strategije u razvoju ljudskih potencijala.
Nudimo Vam primanja koja su primjerena Vašim radnim zadacima i ostale atraktivne pogodnosti u obliku daljnjeg usavršavanja.

Zainteresirani ste?

Ukoliko se vidite kao dio našeg tima, molimo Vas da Vašu prijavu, na njemačkom i/ili talijanskom jeziku, sa životopisom i zamolbom u kojoj Vas molimo da navedete najraniji mogući početak radnog odnosa kao i željena osobna primanja, dostavite putem linka za 'Brzu prijavu' ili putem pošte na KiK Textilien und Non-Food d.o.o., Odjel ljudskih potencijala, Zaprešićka 2, 10290 Zaprešić.

Dokumentaciju molimo pošaljite do zaključno 01.12.2016.

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare