Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 06.07.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj ključnih kupaca / Key Acconut Manager (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
cijela Hrvatska
Rok prijave:
06.07.2018.

U 25 godina poslovanja Marodi d.o.o. je izrastao u vodećeg domaćeg proizvođača suhe tjestenine s prepoznatim asortimanom proizvoda premium kvalitete. Uvijek si postavljajući ambiciozne razvojne ciljeve tražimo jednako ambiciozne pojedince koji nam mogu pomoći u njihovom ostvarivanju, a kroz to ostvariti i svoje osobne ciljeve daljnjeg profesionalnog usavršavanja i napredovanja. Obiteljska smo tvrtka s visokim etičkim standardima prema svojim zaposlenima koja svojim razvojem doprinosi razvoju svojih poslovnih partnera i zajednica odnosno društvenog okruženja u kojem živimo I radimo.

Ukoliko su Vaši profesionalni i etički standardi podudarni s našima, te ako zadovoljavate dolje navedene kriterije, pozivamo Vas da se javite na oglas kojim tražimo:

Voditelj ključnih kupaca / Key Acconut Manager (m/ž)

Mjesto rada: cijela Hrvatska

Ključne odgovornosti:

  • razvoj poslovanja s ključnim kupcima u skladu s prodajnom strategijom tvrtke i zajedničkim poslovnim planovima s ključnim kupcima koje vodi
  • ostvarivanje zacrtanih ciljeva poslovanja s ključnim kupcima koje vodi
  • optimizacija poslovanja i poslovnih procesa s ključnim kupcima koje vodi

Naša očekivanja od kandidata:

  • visoka stručna sprema (VSS) iz područja ekonomskih, prirodnih ili tehničkih znanosti
  • minimalno 5 godina radnog iskustva na istim poslovima u sektoru roba široke potrošnje (FMCG) sa značajnim postignućima
  • izražene analitičke i komunikacijske te sposobnosti poslovnog pregovaranja
  • proaktivnost u pristupu, prihvaćanje poslovnih problema kao izazova, veliki radni angažman, sposobnost timskog i samostalnog rada u zadanim rokovima
  • iskustvo s vođenjem prodajnog tima
  • puno poznavanje i korištenje MS Office programskog paketa
  • vozačka dozvola B kategorije

Uz stimulativne radne uvjete budite dio organizacije koja iz godine u godinu bilježi dvoznamenkaste stope rasta i koja ima jasnu i ambicioznu poslovnu viziju.

Molimo Vas da motivacijsko pismo i životopis dostavite najkasnije do 06.07.2018. godine na e-mail: [email protected] ili na adresu: MARODI d.o.o. Gospodarska ulica 5, 40305 Nedelišće (za natječaj) ili putem linka za prijavu.

Molimo Vas uzmite u obzir da ćemo u daljnji krug selekcijskog procesa uključiti kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.