Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj/ica tima u salonu namještaja  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
NAMJEŠTAJ MIMA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu
Kategorija:
Mjesto rada:
Pula-Pola
Rok prijave:
31.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
NAMJEŠTAJ MIMA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu
Kontakt:
Ostale informacije:
Namještaj MIMA je kompanija s preko 30 godina iskustva i s više od 200 zaposlenih na 10 lokacija. Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi kupcima funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama, a za to trebamo upravo Vas!
U potrazi smo za Team leaderom u salonu namještaja koji je spreman svojim timom ostvarivati odlične rezultate. Na prethodnom radnom mjestu ste rukovodili ljudima, ali ako niste, a smatrate da možete, DOBRODOŠLI STE!
Što nije Vaš posao? Vođenje tima s glavnim fokusom na suhoparno odrađivanje administrativnih aktivnosti neće biti Vaš posao. U ovom poslu ne trebate raditi puno, već pametno i srčano.
Tko nam onda treba? Treba nam osoba koja zna i želi se baviti s ljudima u salonu. Od team leadera u salonu očekujemo da zna koji su to osobni ciljevi svakog člana tima kako bi im pomogao u ostvarenju. Svakako nam treba osoba koja vješto povezuje ciljeve kompanije s ciljevima svakog pojedinca. Treba nam osoba koja će rado kreirati plan razvoja za svakog člana tima pojedinačno i koja će svom timu omogućiti da postane bolji pored njega. Trebamo osobu koja će pomoći svom timu da bude i ostane posvećen ciljevima i koji će kreirati pozitivno radno okruženje. Nama treba hrabar team leader s jakim vještinama rukovođenja, samostalan u donošenju odluka i koji u izazovima na tržištu vidi prilike. Mi smo kompanija koja uči i trudi se svakodnevno biti bolja, a trebamo i takvog voditelja!
Što od Vas ne očekujemo? Negativan stav, nemotiviranost i strah od promjena!
Što nudimo? Podršku! Svjesni smo da je posao Team leadera u salonu važna i odgovorna uloga i zato u vođenju ljudi nećete biti sami, jer MIMA pruža vrhunsku edukaciju i uvođenje u posao kako bi što kvalitetnije obavljali svoje zadatke.
I zato: Ukoliko ste se prepoznali u našem oglasu pošaljite nam vaš životopis.
Prijavom na natječaj kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhe provođenja selekcijskog postupka. Poziv u selekcijski postupak uputiti ćemo samo kandidatima za koje ocijenimo da odgovaraju traženim uvjetima. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131325880
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.