Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 06.04.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj/ica skladišta i montaže  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Pula Film Festival
Kategorija:
Mjesto rada:
Pula-Pola
Rok prijave:
06.04.2023.

O poslu

Mjesto rada:
PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike osnove korištenja računala u Windows okruženju
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
Pula Film Festival
Kontakt:
najava na telefon: 052 222940
Ostale informacije:
Uvjeti: završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij tehničkog područja
poznavanje rada na računalu
znanje engleskog jezika u govoru i pismu
vozačka dozvola B kategorije
zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova s posebnim uvjetima rada (uvjerenje o posebnoj zdravstvenoj sposobnosti pribavlja se od ovlaštene zdravstvene ustanove prije sklapanja ugovora o radu u skladu s posebnim propisima, a troškove snosi Pula Film Festival)
položen skelarski ispit/polaganje skelarskog ispita u vrijeme trajanja probnog rada, a troškove snosi Pula Film Festival
probni rad u trajanju od 6 mjeseci

Napomena: radno mjesto uključuje i rad na visini

Kandidati su dužni dostaviti: molbu/prijavu na natječaj koja sadrži ime i prezime, adresu stanovanja, broj mobitela, e-mail adresu
životopis
preslika identifikacijske isprave – osobne iskaznice
dokaz o stečenoj stručnoj spremi
izjavu o poznavanju rada na računalu
izjavu o poznavanju engleskog jezika
uvjerenje pribavljeno od nadležnog suda ili putem sustava e-građani da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak koji ne smije biti starije od petnaest (15) dana od dana podnošenja prijave.

Dokumenti se dostavljaju u neovjerenoj preslici. Odabrani kandidat dužan je predočiti originalne dokumente u roku od 3 (tri) dana nakon obavijesti o izboru.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, može se provesti provjera sposobnosti o čemu će kandidati biti pravodobno obaviješteni telefonskim ili elektroničkim putem. Ako kandidat ne pristupi provjeri sposobnosti smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.
Kandidati koji nisu podnijeli potpunu i pravodobnu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj te se njihove prijave neće razmatrati.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava, dužan je uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja, kao i rješenje, odnosno potvrdu o priznatom statusu, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.).

Temeljem članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“, broj 121/17, 98/19 i 84/21) kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti dužni su dostaviti sve dokaze iz citiranih odredbi Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na internet stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/15-kako-se-ostvaruje-pravo-prednosti-pri-zaposljavanju-prema-zakonu-o-hrvatskim-braniteljima-iz-domovinskog-rata-i-clanovima-njihovih-obitelji/2166.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa Zakonom o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“, broj: 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/19), uz prijavu na natječaj dužan je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, te dokaz o tome na koji način je prestao radni odnos.

Da bi kandidat ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju po Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata („Narodne novine“, broj 84/21) koji u trenutku podnošenja prijave ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja te ovisno o kategoriji koja se poziva na prednost pri zapošljavanju priložiti sve potrebne dokaze dostupne na poveznici ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Svi kandidati podnošenjem prijave daju svoju izričitu suglasnost Javnoj ustanovi Pula Film Festival, u svojstvu Voditelja obrade, da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje, objavljuje na svojim internetskim stranicama i pohranjuje u svrhu provedbe predmeta ovog javnog natječaja/poziva, kontaktiranja i informiranja kandidata, kao i upoznavanja javnosti o donesenim odlukama. Obavještava se podnositelj prijave da se prikupljeni osobni podaci obrađuju u svrhu njegovog rješavanja temeljem ispunjenja pravnih obveza Javne ustanove Pula Film Festival kao Voditelja obrade, uz primjenu organizacijskih i tehničkih mjera zaštite.

Podaci kandidata (priloženi dokumenti) koji nisu izabrani imaju se u propisanom postupku strojno uništiti nakon proteka 60 dana od dana pravomoćno i konačno izbranog kandidata.
Rok za podnošenje prijava s potrebnim dokazima o ispunjavanju formalnih uvjeta natječaja je 20 dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama Javne ustanove Pula Film Festivala, mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnim stranicama Grada Pule.

Prijava se podnosi u zatvorenoj omotnici s naznakom „Natječaj za radno mjesto Voditelj skladišta i montaže - ne otvaraj“, preporučenom poštom ili se donosi osobno (u ured tajnice radnim danom 09:00-15:00 sati) na adresu sjedišta Javne ustanove Pula Film Festival, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula.

O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku pisanim putem i putem svoje kontakt e-mail adrese navedene u Prijavi na natječaj.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine broj 82/08. i 69/17.). Riječi i pojmovni sklopovi koji imaju rodno značenje bez obzira jesu li u zakonima ili drugim propisima korišteni u muškom ili ženskom rodu odnose se na jednak način na muški i ženski rod.

Javna ustanova Pula Film Festival pridržava pravo poništiti natječaj bez navođenja razloga.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131442419
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.