Ovaj oglas je istekao 31.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.
Voditelj/ica kuhinje HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
e-mailom: [email protected]
putem linka: https://biz.aminess.com/posao-u-aminessu/otvoreni-natjecaji-za-posao/
•rukovodi (planira, organizira, vodi, kontrolira) radom restorana •implementira i prati standarde, pravila i procedure vezane za hranu i piće •educira, organizira i kontrolira rad svih zaposlenih unutar odjela te uspješno provodi radne procese na svim prodajnim mjestima unutar odjela (restoran i barovi) •odgovoran za cjelokupni sustav naplate unutar odjela te vodi brigu o stanju zaliha i pravovremenom naručivanju optimalnih količina pića i ostalog materijala •unaprjeđuje kvalitetu usluge i proizvoda poštujući visoke standarde poslovanja •inicira kreativne ideje koje će gostima pružiti iskustvo visoke gastronomije •provodi sve aktivnosti usmjerene prema maksimalizaciji profita i optimalizaciji troškova •održava standarde kvalitete hrane i pića te kvalitete usluga gostima •izrađuje dnevne, tjedne, mjesečne izvještaje prema uputama direktora PC-a •kvantitativno i kvalitativno preuzima osnovna sredstva i sitni inventar i zadužuje se za isto •ostvaruje prihode i troškove prema budžetu •izrađuje kratkoročne i dugoročne operativne planove •sudjeluje u pripremi godišnjeg poslovnog plana •organiziranje i kontroliranje pansionskih obroka, svečanih večera, domjenaka, vjenčanja •za pravovremeno, kvalitetno i uredno obavljanje poslova sukladno pozitivnim propisima, uzancama, pravilima struke, standardima, , te uputama nadređenog •odgovoran je za poslovanje organizacijske jedinice u okvirima usvojenog plana i u skladu s pozitivnim propisima •za pridržavanje normativa hrane i pića i kontrolu pridržavanja istih od strane suradnika •zadužuje se i odgovara za svrsishodno i racionalno korištenje osnovnih sredstava i sitnog inventara i njihovo oštećenje i otuđenje •obvezan je pridržavati se higijensko-sanitarnih propisa, pravila zaštite na radu i zaštite od požara •financijski je odgovoran za zaduženi novac ili naplatu usluga •dužan je stvarati radni moral te održavati radno- tehnološku i organizacijsku disciplinu •obavlja sve ostale poslove prema nalogu voditelja, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima
Potrebna znanja, vještine i iskustvo: •SSS/VKV smjer: ugostiteljski •iskustvo: 2- 3 godine na istim ili sličnim poslovima •dobro poznavanje standarda i procedura područja rada kojim rukovodi •razumijevanje strateških ciljeva i ciljeva poslovnog plana organizacijske jedinice •poznavanje tržišnih trendova iz područja rada •poznavanje organizacijske strukture i kulture kompanije •razumijevanje i integracija procedura i složenih radnih procesa •vještine organizacije i prezentacije •sposobnost rukovođenja i upravljanja zaposlenicima •razvijene vještine (govorne) komunikacije i prodaje ugostiteljskog proizvoda •sposobnost usvajanja novih znanja te efikasno primjenjivanje istih na unapređenje poslovnih procesa iz područja rada •kreativnost u identifikaciji i realizaciji poslovnih prilika koje će zadovoljiti potrebe klijenata •orijentacija na gosta •poznavanje zakonske regulative iz područja rada •samoinicijativnost i samostalnost u obavljanju poslova i rješavanju problema •sposobnost postavljanja prioriteta unutar postavljenih ciljeva •sposobnost za timski rad •znanje (govor) 2 strana jezika •poznavanje rada na računalu (u Windows okruženju) •sposobnost procjene, uljudnost, taktičnost, fleksibilnost, kreativnost, dinamičan
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.