Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj/ica grijanja i klima uređaja  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Ustanova ZOOLOŠKI VRT GRADA ZAGREBA
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
15.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Ustanova ZOOLOŠKI VRT GRADA ZAGREBA
Kontakt:
Ostale informacije:
- 1 izvršitelj na neodređeno radno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 3 mjeseca Rok prijave: 15. listopada 2022.
Opis posla: - organizira i raspoređuje poslove i obavlja nadzor nad izvođenjem radova na programima rada, - organizira sezonske servise, - vodi brigu o pravilnoj regulaciji temperature u boksevima i nastambama, - kontrolira tehničku ispravnost uređaja i njihovo redovito održavanje i popravke, - organizira utvovar i istovar i pruža stručnu pomoć kod manipulacije gorivom, - loži i kontrolira rad toplinskih i klima uređaja, - vodi dnevnik rada, - čisti kotlovnicu, prostorije sa crpkama, malu kotlovnicu i krug sa crpkama i uređajima za grijanje, - dužan je svaku promjenu i neispravnost kotlovnice, sustava za grijanje i klima uređaja odmah prijaviti rukovoditelju tehničke službe, - obavlja sve ostale poslove u skladu s prirodom i vrstom rada svog radnog mjesta, stručnom spremom i radnim iskustvom.
Uvjeti: - SSS tehničke struke III/IV stupanj - položen i važeći stručni ispit za rukovatelja centralnog grijanja - minimalna jedna godina radnog iskustva - zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta s posebnim uvjetima rada
Prijava se podnosi na e-mail adresu [email protected] ILI u pisanom obliku na adresu Ustanova Zoološki vrt Grada Zagreba, Fakultetsko dobro 1, Zagreb. , i potrebno je priložiti: 1. životopis (navesti podatke za kontakt) 2. dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi iz koje se može utvrditi da kandidat ispunjava uvjete za izbor na odgovarajuće radno mjesto 3. dokaz o radnom iskustvu: elektronički zapis (u slučaju da je osiguranik podnio zahtjev u elektroničkom obliku preko korisničkih stranica Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje), odnosno potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje koju Zavod na osobno traženje osiguranika izdaje na šalterima područnih službi/ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, a koji zapis/potvrda ne smije biti stariji od 1 mjesec; ili ugovor o radu ili rješenje o rasporedu ili potvrda poslodavca (koja mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao i vremenska razdoblja u kojem je kandidat obavljao navedene poslove). 4. dokaz o položenom stručnom ispitu za rukovatelja centralnog grijanja Na natječaj se mogu javiti ravnopravno osobe oba spola (članak 13. Zakona o ravnopravnosti spolova, NN 82/08, 69/17). Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj i takva ponuda se neće razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem internetske stranice Ustanove Zoološki vrt Grada Zagreba www.zoo.hr. Ustanova Zoološki vrt Grada Zagreba podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126729612
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.