Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.09.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj hrane i pića (m/ž)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
TOPLICE SVETI MARTIN društvo s ograničenom odgovornošću za revitalizaciju i rekreaciju
Kategorija:
Mjesto rada:
Toplice Sveti Martin
Rok prijave:
30.09.2024.

O poslu

Mjesto rada:
TOPLICE SVETI MARTIN, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
TOPLICE SVETI MARTIN društvo s ograničenom odgovornošću za revitalizaciju i rekreaciju
Kontakt:
Ostale informacije:
Voditelj odjela hrane i pića:

- upravlja radom odjela hrane i pića s posebnim naglaskom na unapređenje prodaje i kvalitet usluge
- odgovoran je za poslovne rezultate restorana i barova, kvalitetu usluge te troškove odjela hrane i pića
- kontrolira raspored rada djelatnika i upravlja radom svih radnika, nadzire radna vremena i autorizira prekovremeni rad i troškove rada
- poznaje procedure odjela i odgovoran je za provođenje navedenih procedura od strane svih radnika restorana i barova
- priprema i organizacija različitih banketnih svečanosti
- kontrolira troškove restorana i barova prema planiranom budžetu
- kontrola zaliha, nabave i skladištenja namirnica, pića i potrošnih materijala potrebnih za rad
- kontrola svih poslovnih procesa u odjelu hrane i pića, praćenje, usklađivanje i odgovornost za provedbu zakonom propisanih odredbi koje se odnose na djelatnost ugostiteljstva
- podnošenje izvještaja o ostvarenim rezultatima direktoru operacija
- izrađuje plan marketinških aktivnosti za sektor hrane i pića (uključujući troškove svake akcije)
- poznaje HACCP standarda
- u suradnji s voditeljem kuhinje i voditeljima restorana, sastavlja jelovnike, odabire hranu i piće te priprema prijedlog godišnjeg plana poslovanja odjela
- predlaže nove tehnologije pripreme hrane i posluživanja, utvrđuje standarde i kontrolira njihovu primjenu
- organizira edukacije i trening osoblja, provjerava stečena znanja
- odgovoran za održavanje besprijekorne čistoće u odjelu
- ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovoditelja
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
146652615
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.