Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši savjetnik / savjetnica za strateško planiranje i provedbu projekata u službi za razvoj grada, odsjek za strateško planiranje i provedbu projekata  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
GRAD SPLIT
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
23.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike osnove korištenja računala u Windows okruženju
Radno iskustvo:
4 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
GRAD SPLIT
Kontakt:
pisana zamolba: Obala kneza Branimira 17, 21000 Split
Ostale informacije:
Na temelju članka 19. i čl. 28. st.1. t.3. i članka 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (''Narodne novine'' broj 86/08, 61/11,4/18 i 112/19 - dalje u tekstu: ZSN), pročelnica Službe za razvoj grada Grada Splita, raspisuje
OGLAS
za prijam u službu na određeno vrijeme u Službi za razvoj grada, Odsjek za strateško planiranje i provedbu projekata na radno mjesto:
Viši savjetnik za strateško planiranje i provedbu projekata - 1 izvršitelj, na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutnog službenika
Potrebno stručno znanje: magistar prirodne / tehničke / biotehničke / društvene / humanističke struke ili stručni specijalist prirodne / tehničke / biotehničke / društvene / humanističke struke,
najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
državni stručni ispit,
organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno obavljanje posla,
Poznavanje regulatornog okvira za strateško planiranje, pripremu i provedbu programa i projekata financiranih iz EU fondova,
znanje engleskog jezika u govoru i pismu,
poznavanje rada na računalu (iskustvo u radu s programskim paketom MS Office: Word, PowerPoint, Excel i korištenje programskih paketa za administrativne poslove).
Uz posebne uvjete za navedena radna mjesta, kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. ZSN-a: punoljetnost,
hrvatsko državljanstvo,
zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.
Služba se zasniva na određeno vrijeme do povratka odsutnog službenika na posao, uz obvezni probni rad od 2 mjeseca sukladno članku 28. stavku 5. ZSN-a. Služba na određeno vrijeme ne može postati služba na neodređeno vrijeme (čl. 28. st. 6. ZSN-a).
Uvjet stručnog zvanja (stupnja obrazovanja) ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla visoku stručnu spremu odgovarajuće struke. Osoba koja se prijavljuje na oglas na temelju obrazovanja završenog u inozemstvu dužna je dostaviti rješenje o priznavanju inozemnih kvalifikacija.
Pod radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima podrazumijeva se radno iskustvo (služba u upravnim tijelima jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave, državna služba, javna služba, radni odnos kod privatnog poslodavca, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovima navedenog stupnja obrazovanja (stručne spreme) i struke.
Osoba koja ispunjava ostale uvjete, a nema položen državni stručni ispit, može biti primljena u službu, uz obvezu polaganja ispita u roku od jedne godine od prijma u službu.
U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke navedene u člancima 15. i 16. ZSN-a.
Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (''Narodne novine'', broj 82/08, 69/17) na oglas se mogu javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom tekstu oglasa, a imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod.
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju imaju prednost u odnosu na ostale osobe samo pod jednakim uvjetima te se moraju u prijavi na oglas pozvati na to pravo. Osoba koja se u prijavi pozove na to pravo obvezna je priložiti odgovarajuće isprave kao dokaz o statusu te druge dokaze sukladno posebnom zakonu kojim je određeno to pravo. Pod „jednakim uvjetima“ podrazumijeva se situacija u kojoj dva kandidata imaju isti broj bodova na konačnoj rang listi, a prednost pri zapošljavanju ima kandidat koji se u svojoj prijavi pozvao na određeno pravo i isto dokazao s priloženim dokazima.
Osoba koja se pozvala na pravo prednosti na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17., 98/19. i 84/21.) dužna je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta oglasa, dostaviti sve dokaze iz članka 103. citiranog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 .
Osoba koja se pozvala na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata („Narodne novine“ broj 84/21) dužna je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta oglasa, dostaviti sve dokaze iz članka 49. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/843 .
Osoba koja se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 48.f. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19), uz prijavu na oglas dužna je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje ili potvrdu o priznatom pravu.
Osoba koja se pozvala na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18, 32/20), dužna je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta oglasa, dostaviti i dokaz o invaliditetu, s tim da se pod tim dokazom smatraju javne isprave o invaliditetu na temelju kojih se osoba može upisati u očevidnik osoba s invaliditetom iz članka 13. toga Zakona.
Kandidati prijavom na oglas pristaju da Grad Split, kao voditelj obrade, prikupljene podatke na temelju oglasa obrađuje samo u obimu i samo u svrhu provedbe oglasa, od strane ovlaštenih osoba za provedbu oglasa. Grad Split će s osobnim podacima postupati sukladno pozitivnim propisima uz primjenu odgovarajućih tehnika sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili oštećenja.
Obrazac prijave može se preuzeti na web-stranici Grada Splita koji će biti objavljen uz tekst oglasa. U prijavi na oglas potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta, broj telefona, adresa elektroničke pošte), naziv upravnog tijela te naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje.
Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.
Uz prijavu na oglas potrebno je priložiti sljedeće priloge: životopis,
neovjerenu presliku diplome,
dokaz o hrvatskom državljanstvu (neovjerena preslika domovnice, važeće putovnice ili osobne iskaznice)
dokaz o ukupnom radnom iskustvu i radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima (a + b):
a. Dokaz o ukupnom radnom iskustvu (ispis elektroničkog zapisa podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrda o podacima evidentiranim u evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje pribavljen za vrijeme trajanja oglasa. Zapis/potvrda, između ostalih podataka, mora sadržavati i podatke o poslodavcu, početku i prestanku osiguranja, stvarnoj i potrebnoj stručnoj spremi, radnom vremenu, općini rada - prebivališta i trajanju staža osiguranja) b. Dokaz o radnom iskustvu ostvarenom na odgovarajućim poslovima u trajanju od najmanje četiri godine, koji sadrži vrstu poslova koju je obavljao, vrstu stručne spreme tih poslova i razdoblje u kojem je obavljao te poslove (preslike ugovora, rješenja o rasporedu ili potvrde poslodavca – a koji su ujedno evidentirani u elektroničkom zapisu iz toč. a) Presliku uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu (na oglas se mogu javiti i osobe koje nemaju položen državni stručni ispit),
Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak ili da nije pravomoćno osuđen za kaznena djela iz članka 15. ZSN (ne starije od 3 mjeseca),
Vlastoručno potpisanu izjavu da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. ZSN (izjavu nije potrebno ovjeriti, obrazac izjave bit će objavljen na web stranici Grada Splita uz tekst oglasa).
Dokaz o poznavanju rada na računalu (presliku indeksa, svjedodžbe srednje škole ili odgovarajuća potvrda),
Dokaz po poznavanju engleskog jezika (presliku indeksa, svjedodžbe srednje škole ili odgovarajuća potvrda).
Ukoliko kandidat uz prijavu priloži dokumente u kojima osobni podaci nisu istovjetni, dužan je dostaviti i dokaz o njihovoj promjeni (presliku vjenčanog ili rodnog lista).
Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti dostavlja izabrani kandidat nakon obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o prijmu.
Urednom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge tražene u oglasu.
Temeljem članka 12. Ustava Republike Hrvatske („Narodne novine'' broj 56/90, 135/97, 08/98, 113/00, 124/00, 28/01, 41/01, 55/01, 76/10, 85/10, 05/14) hrvatski jezik i latinično pismo su u službenoj uporabi u Republici Hrvatskoj. Slijedom navedenog, sva dokumentacija mora biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu. U protivnom se prijava neće smatrati urednom.
Osoba koja ne podnese pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas, njezina prijava neće biti razmatrana te će joj o tome biti dostavljena pisana obavijest sukladno odredbi iz članka 21. ZSN-a.
Za osobe koje ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa i stekle su status kandidata prijavljenog na oglas bit će provedena prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatrat će se da je povukao prijavu na oglas. Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% bodova na pisanom testiranju.
Na oglasnoj ploči Grada Splita (u prizemlju zgrade gradske uprave, Split, Obala kneza Branimira 17, Split) i na web stranici www.split.hr naveden je opis poslova, podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava oglasom, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područje provjere te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za provjeru.
Na oglasnoj ploči Grada Splita i službenoj web stranici Grada Splita, bit će objavljeno vrijeme održavanja provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje 5 dana prije održavanja provjere.
Prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od 8 dana od dana objave oglasa na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, na adresu:
Grad Split, Ured Grada - Odsjek za ljudske potencijale, Obala kneza Branimira 17, 21000 Split.
Kandidati će o rezultatima oglasa biti obaviješteni u zakonskom roku.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131392228
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.