Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.04.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši monter (ž/m/t) za solarne sustave

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
11.04.2021.

„Sa Suncem u budućnost!“ Od samog osnivanja naše tvrtke 2008. godine živimo prema ovom motu i predstavljamo traženi tim stručnjaka za solarnu energiju na području Njemačke, Švicarske i Austrije te na međunarodnim tržištima. Naša marka »Schoenergie – stručnjaci za solarnu energiju« izgradila je ugledno ime u našoj branši kojem klijenti vjeruju.
Zajedno s više od 50 kolegica i kolega već dugi niz godina projektiramo želje naših kupaca – u privatnim kućanstvima, tvrtkama i gradnji solarnih elektrana. Kako bismo i nadalje uspječno kročili sa Suncem prema budućnosti i zadovoljili rastuću potražnju za našim uslugama, tražimo stručnjake:

Viši monter (ž/m/t) za solarne sustave
Njemačka

Zašto biste se trebali prijaviti na naš natječaj?

    Nudimo Vam zanimljivo i sigurno radno mjesto u poduzeću srednje veličine pod vodstvom vlasnika. Naša otvorena kultura komunikacije i opušteni odnos prema nadređenima unutar tvrtke pružaju Vam prostor za Vaš osobni razvoj. Način ophođenja u našem mladom timu je opušten i važno nam je da Vam je posao zabavan. Opuštena organizacijska kultura na modernoj lokaciji i jednom od najljepših industrijskih parkova regije pridonose ugodnoj radnoj atmosferi. Usredotočeni smo na mogućnosti slobode pri kombinaciji posla i obiteljskog života te Vam omogućujemo izvrsnu priliku da doživite svijet uz novu energiju. Naravno, bit ćemo Vam pri ruci i u potrazi za odgovarajućim stanom u blizini.

Što očekujemo od Vas?

    U sklopu Vašeg radnog mjesta aktivno ćete podržavati postojeći tim pri instalaciji postrojenja za solarnu energiju u široj regiji. Bit ćete zaduženi i za instalaciju solarnih elektrana u industriji i elektranama. Vodit ćete i kontinuirano motivirati Vaš tim od 1 ili 2 suradnika uz otvorenu i jasnu komunikaciju. Osim toga, samostalno ili prema uputstvima provodit ćete pripreme za rad. Bit ćete odgovorni za Vama dodijeljeno vozilo. Ako ste spremni za zadatke montaže, imat ćete mogućnost upoznati Njemačku i druge europske zemlje.

Vi ste naš savršeni kandidat:

  • ako imate završeno obrazovanje za električara (u idealnom slučaju za majstora/tehničara). Dodatnu prednost čini poznavanje važećih normi i propisa.
  • ako ste otvoreni za stjecanje novih znanja i želite se dalje razvijati
  • ako komunicirate samouvjereno, dobro ste organizirani, savjesni pri radu, pragmatični i samostalni
  • ako imate dobro znanje njemačkog jezika i spretnost pri radu s računalnim programom MS Office

Naš savršeni kandidat je prijateljski nastrojen i otvoren timski igrač i ima predodžbu o daljnjem tijeku svog poslovnog razvoja.
Ako i Vi želite biti dio našeg tima i podržati naše voditelje projekta i kolege pri montaži te doprinijeti našem rastu, kod nas ćete pronaći dugoročni angažman!

Radujemo se Vašoj prijavi na njemačkom ili engleskom jeziku.