Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.06.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Video montažer (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
07.06.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Headline product samostalna je produkcijska kuća koja proizvodi nekoliko tjednih emisija za nacionalne TV kuće. Osim toga, hvatamo se u koštac sa svim drugim video izazovima i uvijek tražimo mogućnosti za napredak.
Zbog uspješno obavljenog posla do sada, smatramo kako je vrijeme za nove ideje i proširenje našeg TV portfelja s novim emisijama. Pozivamo stoga sve zainteresirane kandidate, koji odgovaraju traženim kvalifikacijama, da nam pošalju svoje molbe i životopis te se izbore za svoje mjesto u Headline timu.

Video montažer (m/ž)
[Mjesto rada: Zagreb]

Opis radnog mjesta:
Montaža priloga, video materijala te finalizacija emisija. Briga o tehničkoj ispravnosti uradaka, briga o poštivanju postavljenih standarda isporuke emisija kao i ostalih video uradaka. Briga o internoj arhivi te opremi. Stalno usavršavanje u novim znanjima na području montaže te razvoj opreme i mogućnosti usluga Tvrtke. Timski rad s novinarima i urednicima te komunikacija s tehničkim osobljem TV kuća.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Znanja i kvalifikacije:
• SSS/VSS
• Potrebno radno iskustvo: minimalno dvije godine rada kao video montažer
• Odlično poznavanje opreme i osobita pažnja u rukovanju
• Poznavanje rada u programu Edius je prednost.

Molimo dostaviti:
• CV (životopis),
• Motivacijsko pismo
• Neki od dosadašnjih radova

Molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju najkasnije do 07.06.2017. na [email protected].

Molimo kandidate da u naslovu prijave napišu za koje radno mjesto je prijavljuju. Kandidat se može kandidirati za više radnih mjesta, ukoliko je kvalificiran, samo je potrebno navesti za koje sve pozicije se prijavljuje (nije potrebno duplo slanje prijava za svaku poziciju).

Napomena: zbog više raspisanih radnih mjesta, očekujemo veći broj prijava te ovim putem želimo istaknuti kako će poziv u daljnji selekcijski postupak biti upućen samo kandidatima koji odgovaraju traženim uvjetima iz natječaja i za koje ocijenimo da postoji realna šansa utemeljenja suradnje. Ovim putem želimo svim ostalim kandidatima zahvaliti na interesu te poručiti kako ćemo zadržati pristigle prijave u internoj evidenciji za eventualne buduće potrebe zapošljavanja. Ukoliko ne želite da vaša prijava bude pohranjena, srdačno molimo da to navedete u vašoj molbi.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine