Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.11.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Veterinarski tehničar (m/ž)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
ARGUMENTUM VITAE d.o.o. za trgovinu i usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Veliki Otok
Rok prijave:
30.11.2022.

O poslu

Mjesto rada:
VELIKI OTOK, KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
ARGUMENTUM VITAE d.o.o. za trgovinu i usluge
Kontakt:
najava na telefon: 031 235538
e-mailom: [email protected]
putem linka: https://zito.talentlyft.com/jobs/veterinarski-tehnicar-mz-vvc
Ostale informacije:
Žito grupa vodeća je poljoprivredna i prehrambena industrija u Slavoniji. Osnovana je 1992. godine, a danas broji preko 1200 zaposlenika. Jedna od najvažnijih djelatnosti Grupe je svinjogojstvo koje obuhvaća ukupno 8 farmi, usko specijaliziranih od faze reprodukcije do tova.

Jedna od svinjogojskih farmi u sastavu Grupe je farma Veliki otok u blizini Koprivnice, obnovljena 2020. godine kada je uloženo u infrastrukturu i tehnološko unaprjeđenje farme s naglaskom na dobrobit životinja i zaštitu okoliša. Farma raspolaže s 1.400 krmača, a godišnji kapacitet proizvodnje je preko 40.000 prasadi. Osim toga, na farmi se godišnje proizvede više od 30.000 tovljenika.
Uz kvalitetnu genetiku i balansiranu hranidbu, važnu ulogu u ekonomskoj učinkovitosti svinjogojske proizvodnje imaju naši stručni djelatnici, stoga pojačavamo naš tim na farmi Veliki Otok i tražimo novog kolegu/kolegicu za poziciju Veterinarski tehničar (m/ž).
Opis posla: sudjelovanje u hranidbi krmača i praščića te pravilnoj manipulaciji praščića u prašenju provođenje veterinarsko-tehničkih zahvata na životinjama po nalogu veterinara briga o zdravstvenom stanju životinja obavljanje kastracije, cijepljenja i aplikacije antibiotika nadzor nad grijanjem i ventilacijom ostali poslovi prema nalogu nadređene osobe u skladu sa stručnom osposobljenošću radnika.
Ovaj posao uključuje rad na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj i popodnevnoj smjeni. Posao uključuje i rad vikendom.
Traženi profil: završena srednja stručna sprema (veterinarski/poljoprivredni tehničar) vozačka dozvola B kategorije informatička pismenost odgovornost i pouzdanost sklonost timskom radu spremnost na fizički rad


Prednost za ovo radno mjesto imaju kandidati s radnim iskustvom u istim/sličnim poslovima, no navedeno nije uvjet prijave - kod kandidata je najvažnija motiviranost za rad u ovom području.
Ponuda poslodavca: zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme uz perspektivu stalnog zaposlenja redovita primanja s plaćenim putnim troškovima osmosatno radno vrijeme uz dva slobodna dana tjedno benifiti u vidu isplate božićnice, uskrsnice, dara za djecu i prigodnih darova u naravi
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126140210
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.