Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.05.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Urednik / Novinar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
20.05.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Dobar si novinar/novinarka, radio si kao urednik, spreman si biti i urednik/ca emisije – obavezno nam se javi!

Dom na kvadrat, najdugovječnija televizijska emisija o uređenju doma, arhitekturi, građenju i hortikulturi u regiji, traži novog, vrlo bitnog člana ekipe.

Početak rada 01.6.2021., uvjeti odlični, radna atmosfera dinamična!

Dom na kvadrat je multimedijski projekt koji uključuje web stranicu dom2.hr, youtube kanal Dom na kvadrat i TV emisiju koja više od desetljeća na male ekrane donosi savjete, inspiracije, novosti i trendove u uređenju doma. Od veljače 2020. godine može se pratiti svake subote na HRT-u 2.

Uz nove projekte i ciljeve odlučili smo pojačati i svoj redakcijski tim jednom od najvažnijih uloga, urednikom ili urednicom.

Zadaci urednika/novinara uključuju:
osmišljavanje i provđenje uređivačke politike, predlaganje i izbor tema za obradu, koordiniranje novinara, organizaciju i planiranje dinamike objavljivanja sadržaja, koordiniranje suradnje s drugim medijima i partnerima, praćenje projektnih aktivnosti i održavanje tjednih i mjesečnih sastanaka, novinarski posao kao što su pisanje i uređivanje autorskih članaka, pripremu sadržaja za izradu priloga i obradu tema vezanih uz interijere, vrt, urbanizan, arhitekturu, gradnju i slično, kao i uređivanje ostalih novinarskih tekstova uz pripremu za objavu na svim platformama
Posebne pogodnosti:
Budućem zaposleniku ili zaposlenici nudimo rad u malom, ali dinamičnom redakcijskom timu, u uredu i na terenu, stimulativne radne uvjete, mogućnosti ulaganja u razvoj znanja i vještina i službeno računalo. Sklapa se ugovor o radu na određeno vrijeme uz mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Ovo je pravi posao za Tebe ako smatraš da je novinarstvo Tvoj poziv i želiš razviti novinarsku karijeru, imaš prethodno novinarsko ili uredničko iskustvo, organiziran si i spreman ispunjavati postavljene ciljeve i poštivati rokove, pratiš trendove u uređenju doma, arhitekturi, dizajnu,… ali i na samom medijskom tržištu, ako želiš kreirati trendove i sadržaj koji će biti prepoznati i ne bojiš se izaći iz okvira standardnog novinarskog pisanja i promocije, ako imaš iskustvo u televizijskom novinarstvu i nemaš strah od javnog nastupa pred kamerom.

Osim toga od Tebe se očekuje iskustvo korištenja WP sustava, dobro poznavanje engleskog jezika i pismenost, te odgovoran rad i vođenje tima.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
četiri godine