Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 22.08.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Učitelj/učiteljica fizike  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Osnovna Škola Ljudevit Gaj u Krapini
Kategorija:
Mjesto rada:
Krapina
Rok prijave:
22.08.2022.

O poslu

Mjesto rada:
KRAPINA, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
30 sati tjedno
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Osnovna Škola Ljudevit Gaj u Krapini
Kontakt:
pisana zamolba: Trg Stjepana Radića 1, 49000 Krapina
Ostale informacije:
NATJEČAJ
za popunjavanje radnog mjesta
Učitelj/ica fizike – 1 izvršitelj na nepuno radno vrijeme – 30 sati tjedno, na neodređeno vrijeme
Mjesto rada: Osnovna škola „Ljudevit Gaj“ Krapina
Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, sukladno Zakonu o radu, osoba koja zasniva radni odnos u školskoj ustanovi mora zadovoljavati i posebne uvjete: poznavanje hrvatskog jezika i latiničnog pisma u mjeri koja omogućava izvođenje odgojno-obrazovnog rada,
odgovarajuća vrsta i razina obrazovanja sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi te vrsta obrazovanja sukladno Pravilniku o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi.

Uz prijavu za natječaj kandidati su dužni priložiti: Životopis
Presliku dokaza o stručnoj spremi
Presliku dokaza o državljanstvu
Uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od 6 mjeseci)

Isprave su dostavljaju u neovjerenoj preslici i ne vraćaju se kandidatima nakon završetka natječajnog postupka.
Prije sklapanja ugovora o radu odabrani kandidat dužan je sve navedene priloge odnosno isprave dostaviti u izvorniku ili ovjerenoj preslici.
Prijavu i životopis potrebno je vlastoručno potpisati.
Rok za podnošenje prijava je 10 dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnim pločama škole i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Natječaj je objavljen na mrežnoj stranici (http://os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr/http_www_os_ljudevit_gaj_kr_skole_hr_) i oglasnoj ploči Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Krapina i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 12.08.2022. i traje do 22.08.2022.
Prijave s potrebnim dokumentima šalju se na adresu: Osnovna škola „Ljudevit Gaj“ Trg Stjepana Radića 1, 49000 Krapina.
U javnu službu ne može biti primljena osoba za čije zapošljavanje postoje zapreke iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.
Napomena za kandidate s pravom prednosti:
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti svu propisanu dokumentaciju o ostvarivanju prava prednosti na koje se poziva. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. stavak 1. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) dužan je u prijavi pozvati se na pravo prednosti pri zapošljavanju tako da uz prijavu odnosno ponudu na javni natječaj priloži sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja te priložiti dokaze o ispunjavanju prava prednosti koji su propisani člankom 49. stavkom 1. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, a koji su objavljeni na sljedećoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. stavak 1.-3. te članak 102. stavak 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rada i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19 i 84/2021) uz prijavu na natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji su objavljenih na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rada, uz prijavu na oglas dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti pri zapošljavanju po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl..)
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na oglas dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnih zaposlenih osoba s invaliditetom.
Kandidati pripadnici nacionalnih manjina imaju pravo pozvati se na prednost pri zapošljavanju na temelju članka 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, bez obveze dostavljanja dokaza o nacionalnoj pripadnosti. Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati. Kandidatom na natječaju smatrat će se samo osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Testiranje: Komisija za provedbu natječaja će na web stranicama škole u rubrici „Zapošljavanje“ objaviti sadržaj i način te pravne izvore za pripremu kandidata za testiranja istovremeno s objavom natječaja.
Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja te čije su prijave pravodobne i potpune provest će se provjera znanja (testiranje – opći i posebni dio) te razgovor s kandidatima.
Komisija za provedbu natječaja će na web stranici škole u rubrici „Zapošljavanje“ (http://os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr/http_www_os_ljudevit_gaj_kr_skole_hr_) i na oglasnoj ploči škole objaviti mjesto i vrijeme održavanja testiranja, najmanje 5 dana prije dana određenog za testiranje.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz Natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na Natječaj. Smatra se da je kandidat koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti povukao prijavu na natječaj.
O rezultatima natječaja kandidati će biti informirani putem obavijesti na mrežnim stranicama škole u rubrici „Zapošljavanje“ (http://os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr/http_www_os_ljudevit_gaj_kr_skole_hr_) .
Sukladno odredbama Uredbe (EU 2016/679) Europskog parlamenta i Vijeća Europe od 27l.04.2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom podataka i slobodnom kretanju takvih podataka, kandidat prijavom na natječaj daje privolu Osnovnoj školi „Ljudevit Gaj“ Krapina za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe natječajnog postupka sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
Prijavom na natječaj kandidati su suglasni s objavom osobnih podataka (imena i prezimena) na internetskoj stranici Škole u svrhu obavještavanja o tijeku i rezultatima natječaja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
125496664
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.