Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.01.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Trgovački putnik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
03.01.2020.

Firma Gerster je europski proizvođač kućnog tekstila (tekstil za zavjese, dekorativne zavjese, trake za zavjese) koja ima zastupnike i klijente širom europske unije.

Za Hrvatsko tržište tražimo:

Trgovačkog putnika sa stalnim zaposlenjem ili vanjskog suradnika (m/ž)
Osoba ste koja zna kako pridobiti nove klijente i zadržati kontakt s njima i održavati to u stalnom kontinuitetu, znate pregovarati i sklapati nove poslove. Kroz predstavljanje i profesionalnu prodaju našeg asortimana stalno gradite našu poziciju na tržištu. Motivirani ste trgovački putnik i volite direktnu prodaju. Pouzdana ste osoba, dobro znate raditi s ljudima i komunikativni ste. Volite putovati i ne predstavlja Vam nikakav problem odlazak na teren i po potrebi na više dana. Uz hrvatski jezik potrebno je aktivno znanje njemačkog ili engleskog jezika.

Nudimo od samog početka stručno osposobljavanje za posao i stojimo uz vas potrebnim savjetima i idejama. Osposobljavanje za posao se održava unutar tvrtke koje obavljaju iskusni mentori. Nudimo Vam interesantno radno mjesto, natprosječna primanja koja ovise i o vašem trudu i zalaganju, te stalno zaposlenim radnicima nudimo i službeno vozilo kojeg možete koristiti i u privatne svrhe.

Ako smo Vas zainteresirali za navedeno dinamično radno mjesto šaljite nam svoju zamolbu na engleskom ili njemačkom jeziku u pdf formatu putem Brze prijave ili poštom:
Gustav Gerster GmbH & Co. KG
T. Graf
Memminger Straße 18
88400 Biberach/Riss, Germany
www.gerster.com