Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Transportni radnik/ca ii  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
HAVAS - Zemaljske usluge društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Velika Gorica
Rok prijave:
12.02.2023.

O poslu

Mjesto rada:
VELIKA GORICA, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Poslodavac:
HAVAS - Zemaljske usluge društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Kontakt:
pisana zamolba: HAVAS–Zemaljske usluge d.o.o.Ulica Rudolfa Fizira1
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Opis poslova: Obavljanje poslova i izvršavanje zadataka u grupi za koje ga ovlasti neposredni rukovoditelj ili Rukovoditelj službe za operacije na zračnoj strani; Preventivni pregled ispravnosti i čistoće vučne opreme za P/O zrakoplova prema nalogu Vođe grupe; Otvaranje i zatvaranje vrata teretnih prostora zrakoplova; Osiguranje zrakoplova od nekontroliranog kretanja na stajanki i obilježavanje sigurnosnih zona zrakoplova sukladno procedurama i standardima za rad na siguran način; Pripremu i postavljanje vučne opreme kod zrakoplova sukladno propisanim procedurama i standardima za rad na siguran način; Utovar i istovar zrakoplova u skladu s uputama Vođe grupe i standardima za rad na siguran način, osiguravanje tereta u teretnim prostorima i/ili kabini zrakoplova te pravilno postavljanje mreža unutar teretnih prostora; Čišćenje svih primjećenih FOD (Foreign Object Debris) na dijelu gdje obavlja P/O zrakoplova; Prijavljivanje Vođi grupe svih primjećenih oštećenja i onečišćenja na zrakoplovu i u bagažniku zrakoplova; Prema potrebi, asistencija osobi zaduženoj za parkiranje zrakoplova pri ulasku/izlasku zrakoplova na/s parkirališne pozicije (tzv. „wingwalker“); Sudjelovanje u akciji emergency ekipe prema dnevnom rasporedu.
Uvjeti: - Minimalno završeno srednjoškolsko obrazovanje. - poznavanje engleskog jezika Dodatni uvjeti prema Pravilniku o organizaciji i sistematizaciji stječu se nakon zapošljavanja.
Nudimo Rad na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu
Stabilna primanja uz dodatne isplate (regres, nagrada za radne rezultate, bon za Uskrs i Božić, novčani dar za rođenje djeteta, te druge jednokratne isplate)
Subvencioniranu prehranu
Parking
MultiSport karticu
Pisane zamolbe s prilozima slati na adresu : HAVAS-Zemaljske usluge d.o.o, Ulica Rudolfa Fizira 1, 10410 Velika Gorica, Služba ljudskih potencijala ili e-mailom: [email protected] , s naznakom „Transportni radnik/ica II“ Prijavi priložiti: - životopis; - dokaz o RH državljanstvu ili neke od država EU (npr. domovnica), - presliku osobne iskaznice, - svjedodžbu o završenoj školi, - važeće uvjerenje o nekažnjavanju, - ispis staža iz HZMO-a. Nepotpune i nepravovremene molbe neće se razmatrati.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
129366478
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.