Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.01.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Terenski komercijalist (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka
Rok prijave:
14.01.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tvrtka Deltron d.o.o. osnovana je 1995. godine, a danas je jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.
Već dugi niz godina Deltron je sinonim za uspješnu distribuciju vrhunskih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, Gree, Azuri, Thermoscreens, Climaveneta i Olimpia Splendid.
Dobitnik smo priznanja „Zlatna Bilanca 2017.“ za najuspješnijeg poduzetnika u 2016. godini u djelatnosti građevinarstva izdanog od strane Financijske Agencije.
Najveći doprinos našem uspjehu daje više od 90 stručnih i motiviranih djelatnika, prvoklasna kvaliteta proizvoda koje zastupamo te usluga koju pružamo našim poslovnim partnerima i kupcima.
Kod nas se uvijek nešto događa i stalno smo u pokretu, a timski duh je jedna od naših najvažnijih karika. Bitno nam je što naši zaposlenici imaju za reći i uvijek s velikim entuzijazmom rado saslušamo svaku novu ideju. Svjesni smo da je upravo razmjena ideja, metoda rada i znanja jedini način da Deltron ide naprijed, stoga tome pridajemo veliku važnost. Cijelu ekipu u Deltronu krase sklonost pomaganju kolegama, pedantnost, pouzdanost, organiziranost, učinkovitost i spremnost na usavršavanje te savladavanje izazova. Pošteni smo, radimo predano i puno, ali isto tako znamo kada je vrijeme za zabavu i opuštanje!

Mladi smo i profesionalni te se konstantno širimo na tržištu i sada tražimo tebe kako bismo osnažili naš poslovni tim. Nudimo ti mjesto gdje ćeš imati stabilna primanja, gdje ćeš se stalno moći razvijati, ali možda i ono najvažnije, gdje ćeš svaki dan sa zadovoljstvom doći na posao.

U nastavku oglasa naveli smo opis poslova, ali bitno nam je da nemaš nedoumica oko ovog radnog mjesta. Poželjno je da imaš neko iskustvo s klimama, da u sebi imaš onaj prodajni žar i da zaista voliš takvu vrstu posla. S obzirom da ćeš više-manje stalno biti „on the road“, želimo da ti to ne predstavlja stres i problem, već da uživaš u takvoj dinamici.

Ako se možeš zamisliti u ovoj našoj priči, u nastavku oglasa pogledaj neke detalje koje tražimo od tebe i odmah se prijavi jer jedva čekamo čuti što upravo ti imaš za reći!

OPIS POSLOVA:
• širenje prodajne mreže, otvaranje novih prodajnih mjesta i pozicioniranje naših proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme
• izrada, praćenje i realizacija planova prodaje klimatizacijske opreme te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata
• dogovaranje uvjeta s partnerima
• operativna provedba prodajnih aktivnosti organizacija i aktivno sudjelovanje u provedbi i nadzoru promocijskih aktivnosti
• praćenje realizacije te provedba aktivnosti s ciljem povećanja uspješnosti poslovanja
• praćenje tržišnih trendova s ciljem pravovremene prilagodbe tržišnim uvjetima
• koordinacija aktivnosti s ostalim funkcijama u cijeloj grupaciji Deltron, s ciljem postizanja maksimalne učinkovitosti i održavanja sustava vrijednosti Deltrona
Posebne pogodnosti:
ŠTO NUDIMO:
automobil, mobitel, prijenosno računalo
dinamična, ugodna i prijateljska radna atmosfera
fleksibilno radno vrijeme
stimulativna primanja i stalno praćenje rezultata rada
uvijek ćemo prepoznati tvoj angažman i adekvatno te nagraditi
stalno ulažemo u naše zaposlenike kroz razne edukacije, pohađanje tečajeva, seminara i svega što je potrebno da se naši zaposlenici osobno i profesionalno razvijaju
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
UVJETI:
• SSS, VSS ili VŠS - prednost tehnički smjer
potrebno iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom
• afiniteti prema prodaji, prodajnim aktivnostima i terenskom radu
• usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva
• otvorenost, ljubaznost, komunikativnost i pristupačnost
• kooperativnost i sklonost radu u timu
• aktivno korištenje engleskim jezikom u govoru i pismu
• napredno znanje rada na računalu
• vozačka dozvola B kategorije

LINK ZA PRIJAVU
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
napredno