Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 17.04.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Tehnički suradnik na izradi kalkulacija (m/ž)

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Aluk tim d.o.o. dio je međunarodne grupacije koja je jedan od vodećih proizvođača i distributera aluminijskih sistema za građevinarstvo na svijetu. Asortiman proizvoda stvoren na bazi najmodernije tehnologije i u skladu s normama EU zadovoljava sve prohtjeve moderne arhitekture. To nam omogućava suradnju na izvedbi nekih od najsloženijih i najatraktivnijih projekata u ovoj branši.
Naši dobavljači su najjača imena u području aluminijskih sistema, a klijenti su i neki od najvećih izvođača, investitora i projektanata u branši.
Naše su najveće vrijednosti naši zaposlenici i ugled kod poslovnih partnera. Profesionalnost te pošteni i brižno njegovani odnosi sa zaposlenicima, kupcima i drugim partnerima kojima se rukovodimo čine bit našeg poslovanja.

Kako bismo mogli i dalje njegovati odlične odnose s klijentima imamo potrebu za kvalitetnim zaposlenikom na poziciji:

Tehnički suradnik na izradi kalkulacija (m/ž)

Obzirom da su nam zadovoljni klijenti imperativ ovo je radno mjesto izuzetno bitno za naše poslovanje. Da biste u njemu bili uspješni nije najbitnije da imate visoku ili višu stručnu spremu (iako može pomoći), ali je bitno da imate iskustva u našoj branši. Vaša velika prednost biti će ako ste radili u izradi aluminijske stolarije jer onda poznajete stranu naših klijenata, a sada bi napokon mogli biti dobavljač kakvog ste uvijek željeli imati s druge strane.

Prema našem iskustvu osoba na ovom radnom mjestu mora dobro razumjeti klijente, poznavati njihov posao i naš asortiman te ih na osnovu toga savjetovati pri odabiru materijala kako bi osigurali da naša ponuda bude najoptimalniji odgovor za njihove potrebe.

Ponude i kalkulacije potrebnog materijala izrađivat ćete u specijaliziranom programu Opera pa je bitno da se odlično snalazite na računalu. Od Vas će se očekivati i da dobro surađujete s odjelom nabave te im dajete konstruktivne prijedloge o asortimanu.

Da bi na ovoj poziciji bili uspješni morate imati vrlo dobre komunikacijske vještine, određena tehnička predznanja o aluminijskoj stolariji, volje i ambicije istraživati ponudu naših dobavljača te razumjeti potrebe kupaca.

Obzirom da nam je zadovoljstvo klijenata izuzetno bitno na ovoj poziciji nikako ne želimo osobu koja će samo po špranci izrađivati specifikacije i ponude kupcima bez volje i želje da se ponuđeno i realizira.
Želimo osobu koja će brzo razumjeti naš način rada i dati prijedloge kako da se on unaprijedi.
Posebne pogodnosti:
Što nudimo:
- okruženje koje vrednuje i potiče inicijativu, samostalnost i odgovoran odnos prema poslu,
- mogućnost unapređivanja vlastitih vještina i znanja u poduzeću s dobro razvijenim poslovnim praksama u radu u međunarodnom okruženju,
- rad u stabilnoj firmi koja uz višegodišnju tradiciju bilježi novi rast i uzlet,
- stalni radni odnos uz probni rok,
- konkurentna primanja.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što trebamo:
- osobu koja ima iskustvo na srodnim poslovima,
- poznaje robu iz našeg asortimana ili ima interes za istu,
- ima SSS, VSS poželjno tehničkog, ekonomskog ili trgovačkog smjera,
- posjeduje B kategoriju,
- koristi računalo, a poželjno je i Operu,
- uz sve to je i je organizirana, precizna i samostalna u radu,
- prilagodljiva i sposobna za suradnju i uspostavljanje dobrih odnosa s različitim tipovima ljudi (unutar i izvan poduzeća);
- smirena je i tolerantna u stresnim situacijama,
- ima smisla za humor,
- sklona je pitati i učiti od drugih.

Prijavu pošaljite putem linka za prijavu.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro